2821
2789
اَییییییی توووووففففففففففففففف💦

ولی اون تف نیس

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم کمبود امکانات که باشه از این بجای تف بهره میگیریم

😂💔

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
اقا دستور داده مهار تورم

آقا هر موقع هرچی دستور میده دقیقا گند زده میشه به سیستم و برعکس میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
نمیدونم میگفتن ماه رمضون میاد پایین

فعلا که ثابته

میخوای  صبر کن تا ۱۵

هرچند من بودم همین امروز میخریدم 

اینم در نظر بگیر نزدیک عید فطر باز گرون میشه

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

به نظرت دست دوم بخرم ؟

ولا من به شخصه از دست دوم خوشم نمیاد چون دوس دارم استفاده کنم خوشگل باشه تو طلا غروشیاهم هم دست دوم هاشون خوشکل نیست هم مالیاتشم میگیرن فقط اجرته دیگه اینکه مگه تو دیوار پیدا کنی