2777
2789

دیشب واسم خواستگار اومد و باهم حرف زدیم 

۳ جلسه اومدن واسه آشنایی 

امشب میخوان به طور رسمی بیان و شناسنامه و عکس بگیرن واسه ازمایش خون

ولی من هیچ حسی ندارم اصلا خوشحال نیستم

قبولش نکن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس نداری قبول نکن پسر مردم گناه داره چون اون حتما حس داره

ولی از ی طرف بود و نبودش برات مهم نیست و این تو زندگی راحتت میکنه چون ماهایی که خیلی حس داریم با بود و نبود و مهربونی و اخم و...طرف مقابلمون حالمون خوب یا بد میشه

منم اینطوری بودم با اینکه یکسال بود کامل می شناختمش بعدش خوب شدم حتی سر عقد یجوری بودم سر استرسه بنظرم 

چون من واسه یک چیز دیگه ک سالها آرزوم همون بودم همینطوری شدم نزدیک بدست آوردنش خنثی بود م با اینکه قبلش با فکر کردن ب برآورده شدنش کلی خر ذوق میشدم البته بعدش باز ذوقمو کردم 

منم اینطوری بودم با اینکه یکسال بود کامل می شناختمش بعدش خوب شدم حتی سر عقد یجوری بودم سر استرسه بنظ ...

من همه ذوقمو گذاشتم واسه یه ادم اشتباه و دیگه هیچ ذوقی ندارم🙂💔

نشسته ولی من دیگه همه محبتمو خرج کردم و دیگه انگار هیچ توانی ندارم واسه خواستن یکی تاپیکای قبلمو ب ...

محبت تموم نمیشه

فقط در صورتی که خوشت نمیاد ازش ردش کن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋