2777
2789

سریع قبول میکنید ؟!

یا چی

اگه تا حالا هم توی رابطه با کسی نبوده باشید و از رابطه های بی هدف هم خوشتون نیاد.

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌براتون...ممکنه شناسایی شم..لطفااا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
نه صددرصد چند روزی فکر میکنم و بعد جوابم رو میگم

بله این که صدالبته

منظورم این بود که ایا با همون پیشنهاد اول جواب مثبت رو میدید یا مثلا قرار حضوری میذارید و بعد ؟ 

بله این که صدالبته منظورم این بود که ایا با همون پیشنهاد اول جواب مثبت رو میدید یا مثلا قرار حضوری ...

اهااا از این نظر🫠

قرار حضوری میذارم که یکم بیشتر بشناسمش 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
خب یعنی با طرف صحبت کنم و بپرسم که قصدش ازدواجه یا نه؟

نه 

خیلی پرسش درستی نیست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
بگو بیا خواستگاریم و ازدواج کنیم 

این چه حرفیه اخه!

جای پسر باشم میذارم و میرم کلا 

ادما باید اشنا بشن 

شاید اصلا مناسب هم نباشن 

خواستگاری چیه وقتی هیچی مشخص نشده

نه  خیلی پرسش درستی نیست

بله نظر خودمم همینه 

مخصوصا توی قرار اول

ولی خب از طرفی اگه قصدش ازدواج نباشه هم نمیخوام وارد رابطه بشم🥲

بله نظر خودمم همینه  مخصوصا توی قرار اول ولی خب از طرفی اگه قصدش ازدواج نباشه هم نمیخوام وارد ...

بذار یکم بگذره 

بهش بگو اول یکم اشنا بشیم که من بتونم راحت تر برای ادامه ارتباط تصمیم بگیرم 

قرار دوم بپرس هدفت از این ارتباط چیه 

بذار یکم بگذره  بهش بگو اول یکم اشنا بشیم که من بتونم راحت تر برای ادامه ارتباط تصمیم بگیرم&nb ...

عالی

مچکرم عزیزدل ❤🌙