2777
2789
عنوان

اگزما پوست دست کیا داشتن چیکار کردن خوب شده یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 50 پست
اسم دکترتو کدوم شهرین واسم چیزتیی که بهتون داده رو میگین

کرم مرطوب کننده و نرم کننده دکتر ژیلا با ۵ درصد اوره ، مدام دستتو چرب کن باهاش

پماد کلوبیتان ۰۵٪ روزی یکی دوبار رو جاهایی که اگزما داره (این پماد رو تو نت خوندم بیشتر از یک هفته نباید استفاده شه ولی من تا ۲ هفته استفاده کردم که کاملا اگزماهام از بین رفتن ،بعد از ازبین رفتنشون یکی رو روز دیگه هم زدم و دیگه استفاده نکردم) وبعد از اون یک یا دوبار یه نقطه از دستم که قبلا حساسیتش شدید بود دوباره داشت شروع میکرد به قرمز شدن که از این پماد یک بار زدم روش و از بین رفت

برای حمام ، و هر دست شستنی استفاده از صابون گلمر، دقیق یادم نیست کدوم مدلش فکر کنم گل بابونه گلمر 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اگزما با غذاهای آلرژی زا و ادویه خیلی بیشتر عود میکنه

ولی بعصیا اگزمای شدید دارن با این داده‌ها ممکنه خوب نشن یه پیشنها دم براتون عالی -من خودم اگرمای شدی دور دهم و زانوهام و انگشتای دستم داشتم خیلی دکتر رفتم ختی تا نور درمانی ولی اصلا درمان نشدم 

یه روز شماره یه عطاری رو بعم دادن یه پماد دست‌ساز گرفتم زدم و کاملا خوب شدم العان سه ماه دیگه قطع کردم و نمیزنم ولی حتی کوچکترین خشکی و خارش هم ندارم

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شماره عطا ریه داروهای معجزه می کنه انشا الله  مشکلتون حل میشه صد در صد التماس دعا