2777
2789
عنوان

سینوهه بدون سانسور

3761 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کتاب سینوهه بدون سانسور رو از کجا میتونم تهیه کنم من امروز کتابش رو خریدم دوجلدی طرف خیلی قسم خورد که بدون سانسور هست اگر نبود بیار پسش بده حالا من از کجا بدونم بدون سانسور بهم داده 

من پی دی اف اش رو خوندم صحنه های خاصی نداره که غیر از اینکه خواهر برادر ازدواج میکنن و الهه های بعضی معبدها هم سرویس دهی میکنن 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پی دی اف اش رو خوندم صحنه های خاصی نداره که غیر از اینکه خواهر برادر ازدواج میکنن و الهه های بعضی ...

بعضیا میگن خیلی سانسور شده یا ی چیزهایی بهش الکی اضافه کردن نمی دونم 

سال چاپ و ناشر مهمه تطبیق کتاب با پی دی اف قدیمی میشه کرد اما خیلی سخته ولی کلا کتابی نیست که بیار ...

من کتاب باید جلوم باشه بتونم بخونم لذت ببرم وگرنه از طریق گوشی سردرد می گیرم گفتم ببینم چجوری بدونم این کتابه بدون سانسور هست واقعا ی فصل هایش رو بتونم چک کنم 

سال چاپ و ناشر مهمهتطبیق کتاب با پی دی اف قدیمی میشه کرد اما خیلی سختهولی کلا کتابی نیست که بیارزه پ ...

یه نویسنده پیدا کن قلم ذبیح‌الله منصوری رو داشته باشه ....از حسادت خیلی حرفها زده میشه

فقط خوش خوراکه. ارزشمند نیست مرحوم ذبیح الله منصوری استاد آب بستن و زیاد کردن حجم کتاب بود

آب نمی‌بست

مطالبی رو اضافه کرده که فهم کتاب رو راحت تر کرده

و کاملا جدا از متن کتابه (تحت عنوان پانویس یا توی پرانتز نوشته سخن مترجم)