2777
2789
عنوان

مامانم بهم فحش میده

253 بازدید | 10 پست

سلام 

من ۱۸سالمه 

یه پیج زدم تو اینستا 

فقط یک عکس از خودم گذاشتم اونم پروفایلمه  

و بعد یک پسر بهم دایرکت داد و استوری هامو دیده و اومد بهم پیام داد 

و بهم پیشنهاد داد که بریم دیت 

و منم گفتم نه 

و بعدشم از فالورام حذفش کردم 

مامانم پیامامونو دیده و کلی باهام دعوا کرد من نمیخوام تو اینستا داشته باشی و فقط کسایی که لاتن اینستا دارن و همسن و سالای تو اینستا ندارن جز اینکه هر*زه باشن 

باید اینستا رو پاک کنی دلیت اکانت کن همین الان

اگه بابات ببینه چه فکری با خودش میکنه و ‌.... 

من همچین دختری نیستم که بشینم با پسرا حرف بزنم

فکر میکنه اگه دختری با مسری حرف بزنه اشتباهه 

مگه هر کی با پسر حرف زد هرزست؟

این همه دانشجو دختر و پسر با هم حرف میزنن و دوست ساده ان 

حالا خوبه خود من دوست ساده پسر هم ندارم باید اینجوری باهام برخورد بشه؟؟؟؟؟ 

من دلیت اکانت کردم 

میگه سلامت میکنم وقتی کنکور قبول نشدی

وقتی زدم تو دهنت اون موقع حالیت میکنم

پیجمو پاک کردم و 

خیلی گریه کردم خیلییییی گریه کردم 

حالم خیلی بده 

مامانم ذهنمو درگیر میکنه گاهی فکر میکنم نمیتونم اینجوری درس بخونم با این وضع ولی مجبورم 

احساس میکنم نیاز دارم بهش خودمو ثابت کنم😥

ولی باز میگم سپیده ولش کن  ثابت کردنی نداره

تو از خودت هدف داری رو اهدافت فکر کن به هیج جیز دیگه ای فکر نکن 

نذار حواستو کسی پرت کنه ولی نمیشه مامانم خیلی رو اعصابمه 

مثلا میخواد دلسوزی کنه ولی من این دلسوزیاشو نمیخوام آقا نمیخوام  بدتر روم تاثیر منفی میذاره 

من چجوری باید باهاش رفتار کنم؟؟؟؟

آیا کار من اشتباه بوده که نیم ساعت با اون پسر حرف زدم یا یک عکس معمولی از خودم گذاشتم پروفایلم؟؟؟ یا اینکه اینستاگرام داشتم؟؟؟؟

الان دارم اشک میریزم و اینا رو میگم ..😞😢😭

لطفا بهم کمک کنید😖🙏

الان بچه ی کلاس پنجمی هم اینستا داره چه برسه شما 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم اشتباه نیست. اینستاگرام یه برنامه شبکه ی اجتماعیه و اینو به مادرت بگو تا دید منفیش رو عوض کنه.فقط درس بخون به ی جایی برس دستت داخل جیب خودت باشه:))) نذار هم داخل کارات دخالت کنه بنظرم.مثلا از کجا چت های تو و پسره رو دیده؟ خب اصلا بهش نگو و اینا. فقط سفت بچسب به درس و روحیه‌ات رو نباز.❤

🌷🌷👏

دقیقا سال کنکور منم اینجوری گذشت 

همش باهام کل کل میکرد اعصابمو بهم میریخت 

فقط بیخیال مامانت شو اهمیت نده به حرفاش

بهونه دستش نده 

سعی کن کمتر ببینیش

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بنظرم شاید نگرانته که اتفاقی برات نیوفته ی لحظه خودتو بذار جای مامانت تو این وضعیتی که الان درست شده واقعا مواظب بودن دختر کار سختی شده بهش یکم حق بده نمیخواد بعدا اتفاقی بیوفته برات 

بیخیال عزیز من، دور و زمونه‌ی این حرف‌ها خیلی وقته گذشته

فکر نکن اگه اونی که پدر و مادرت ازت می‌خوان باشی قراره آخرش ازت ممنون باشی که اونجور که خودت دوست داشتی زندگی نکردی و شدی اونی که اون‌ها می‌خواستن؛ پدر و مادرهایی این مدلی همیشه آخرش از بچه‌شون ناراضی‌ان؛ پس وقت و انرژیت رو واسه ثابت کردن خودت بهشون هدر نده. فقط درست رو بخون که زودتر از دستشون راحت بشی. 

اگر داري براي كنكور ميخوني حق با مادرته . الآن متوجه نميشي مادرت چي ميگه . ولي اگر يه رشته ي خوب قبول بشي آينده ي خودتو ساختي . تو اول كنكور  رو قبول شو . بعد برو 10 تا پيج بزن .