2777
2789
عنوان

حس میکنم به اخره خط رسیدم🙃

153 بازدید | 20 پست

الان یه ماهه مشکلاتم روز به روز داره بیشتر میشه بیست ساله از عمرم میگذره و هنوز روی خوش زندگی رو ندیدم 

دارم کم کم به جایی میرسم که امشب همه چی تموم کنم..

فقط یه چیز تا الان منو نگه داشته اونم نامزدمه بخاطر اونه که تا الان زندم 

ولی نمیتونم دیگه میخوام امشب تموم کنم

بابا اون ور که بدتره 

اینجا حداقل مرگ هست انید خلاصی داریم اونجا دیگه کاریش نمیشه کرد 

صبر کن شاید یکی دوماه دیگه همه چی زیرورو بشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اون ور که بدتره  اینجا حداقل مرگ هست انید خلاصی داریم اونجا دیگه کاریش نمیشه کرد  & ...

خیلی خسته ام اینقد که حس میکنم یک ساعته دیگه هم نمیتونم صبر کنم نمیدونم چیکار کنم

به کسی اینقدر امید نداشته باش چون همون طرف دلتو میشکنه و وقتی امیدت اون باشه خیلی بدجور ضربه میخوری ...

ولی تنها کسیه که تو کل عمرم تونستم بهش امیدوار بشم چیزی که ختی تو پدر مادرم همم نبود

نمیدونم مشکلت چیه عزیزم  ولی بیست سال واسه بریدن و ناامید شدن زود نیست!؟

تو همین نی نی سایت یه چرخ بزنی میبینی خیلیا مشکلات بزرگ و طاقت فرسایی دارن. 

به نظرم یکم درد دل بکن

یا یه زنگ بزن اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شاید سبک تر بشی . به خودت فرصت بده❤️

نامزدت کنارته؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
نمیدونم مشکلت چیه عزیزم  ولی بیست سال واسه بریدن و ناامید شدن زود نیست!؟ تو همین نی نی سایت یه ...

میدونی از الان برا ایندمم مشکل پیش اومده فک کن مشکل گذشته و حال و کنار بزنم اینده رو میبینم چقد قراره درد ناک بگذره

الان که خونشونه ولی بش زنگ زدم گفتم خس ادمایی دارم که انگار روز اخره عمروشونه😐

خب خداروشکر کن که نامزدت داری...عقدین؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
میدونی از الان برا ایندمم مشکل پیش اومده فک کن مشکل گذشته و حال و کنار بزنم اینده رو میبینم چقد قرار ...

میفهمم حالتو. ولی تو‌ اون آینده اینقدر خود تو و دور و بریات و دنیا تغییر کرده که از الآن قطعی نمیتونی تخمین بزنی کجای کاری اون زمان. حتی با وجود مشکلی که میگی عزیزم

اره یه سال نامزدیم و سه ماه عقد

انشالله همیشه کنار هم .... من از مشکلم بگم که تو فکر کنم خداروشکر کنی ...

منم تقریبا ۱ سال عقدم ولی با فضولی و دخالت دیگران زندگیم خراب شد ... شوهرم همسایع رو به روم .باورت میشه ۶ ماه ازش خبر ندارم ...قهر کرده به هیچ صراطی مستقیم نیست ...فک کنم به طلاق ب کوشم ..خودش بی فکر  حرفا دیگران  الگو قرار داده  ...اوووو خواهر من ک دلم خونه ...بسپار به زمان مشکلاتت حل میشه ...یعنی مشکلت از من سخت تر