2777
2789
عنوان

قبول داری ؟

57 بازدید | 5 پست

کلا نی نی سایت اینجوریه که 

طرف شوهرش داره بهش خیانت می‌کنه 

یا با شوهرش دعوا شده 

یا مادرشوهر و خواهر شوهر اذیتش میکنن

یا در حال قدام 

یا میخواد سقط کنه 

بعد اکثرا هم داستان های که میگن رو از خودشون میگن

حق

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مشکلات زیاد و ناباور شده فکر میکنیم اکثر داستانه در حالی که واقعیت همینه ما داریم داستان هارو زندگی میکنیم

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ

چند روز پیشه یک خانمه دروغگو و‌پست اینجا  گفت دختر سه سالم مرده.از ته دل مطمین بودم دروغ میگه ولی باز باهاش همدردی میکردم.

حتی برای اطرافیانم تعریف کردم اونا هم غصه خوردن خدا ازش نگذره.