2777
2789
عنوان

خوردن زعفران موقع بارداری

361 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من دیروز روزه بودم بعد شله زرد پخته بودیم بعد خوردنش یجوری شروع کرد دل دردم انگار دارم پریود میشم 

اگر حامله باشید چیزای زعفران دار بخورید میتونه اینجوری باشه یا ن ربطی نداره 

اخه امروز قراره پریود بشم دعا کنید ک پریودم عقب بیوفته و حامله شم 😞

تا این حد زعفران ضرر نداره من چندین بار خوردم هم شله زرد هم غدای زعفرانی .شربت زعفران و غلیط رو میگن احتمال سقط میاره اونم حتی شنیدم حیلی ها خوردن شقط کنن سقط نشده بچه به این پوفکی ها هم نیست دیگه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا این حد زعفران ضرر نداره من چندین بار خوردم هم شله زرد هم غدای زعفرانی .شربت زعفران و غلیط رو میگن ...

اخه دردم در حد پریود بود ولی پریود نشدم بخاطر اونه ک خیلی ترسیدم😑

اخه دردم در حد پریود بود ولی پریود نشدم بخاطر اونه ک خیلی ترسیدم😑

خب منم وقتی قرار بود پریود بشم همین مدلی میشدم بعدش هی منتطر موندم پریود بشم ولی دردش قطع شد بی بی زدم مثبت بود انشالله مال شما هم علائم بارداری بوده نگران نباش الان که زعفران ها اکثرا درست هم نیستن خیلی تقلبی شدن بعدشم تا این حدش دیگه باعث سقط اینا نمیشه اگه باردار باشی این استرس ضرر داره بهش فکر نکن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واقعاااا بی بی چک رو کِی زدید؟ چند روز بعد پریود 

بله عزیزم امروز مثلا وقت پریودم بود دقیق علائم پریودی داشتم فکر میکردم تا فردا پریود میشم امید نداشتم دیگه هی منتطر موندم نوار گذاشته بودم که دارم پریود میشم ولی پریود نشدم فرداش هم دردش قطع شد من چون دیگه نا امید شده بودم دو سه روز صبر کردم که پریود میشم نشدم بی بی زدم در کمال ناباوری مثبت شد😑

بله عزیزم امروز مثلا وقت پریودم بود دقیق علائم پریودی داشتم فکر میکردم تا فردا پریود میشم امید نداشت ...

انشاءالله یعنی من انقدری ک ذوقشو دارم هر بار موقع پریودی دیقشم میشمارم ک وای پریود نشم 

انشاءالله یعنی من انقدری ک ذوقشو دارم هر بار موقع پریودی دیقشم میشمارم ک وای پریود نشم 

این کارا دقیقا بیشتر باعث استرس میشه استرس هم باعث جلوگیری از بارداری خودتو بیخیال کن اخرش میشه حالا یه ماه زود دیرش بخدا فرقی نداره منم خیلی حرص کشیدم الان میبیتم از فرصت های استراحت باید استقاده میکردم که ادم بعدا اصلا فرصت استراحت نداره به جای الکی حرص خوردن

من خواهرم سه ماهه باردار بود خبر نداشت یه شربت زعفرون خیلیییییی غلیظ درست کرده بودم خورد چند روز بعدش فهمید باردار 😬😁

یه ذره زعفرون در حد شله زرد چیزی نمیشه ولی دیگه نخور هرچی خدا بخواد همون میشه