2777
2789
عنوان

کمک لطفا بچم

150 بازدید | 10 پست

سلام خانما بچم از دیروز هرچی میدادم بهش بالا میاورد بعد پنج دقیقه یا فوقش ربع ساعت. چیکارکنم؟ اسهال هست و بالا میاره از دیروز سه روزه اسهاله ولی بالا اوردنش از دیروز شروع شد دیروز صبح هرچی میدادم بالا میاورد 

نمیدونم باید چیکارکنم یکسال و سه ماهشه ببرم دکتر امپول میزنن نمیدونم دستکاریش میدن خیلی حساسم چون هروقت مریض شده بردیم دکتر همش امپول و دارو میده میترسم چیکارکنم یکی سابقه داشت؟ 

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هم بچه اسهال آیت هم بالا مییاره ببرش دکتر راهنمایی اینجا چه به دردت میخوره.فقط میدونم تو اسهال سیب زرد پوره کن بهش بده خیلی خوبه کمپوت سیب زرد درست کن خود سیب نه آب را متوجه شدی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دیگه هم بچه اسهال آیت هم بالا مییاره ببرش دکتر راهنمایی اینجا چه به دردت میخوره.فقط میدونم تو اسهال ...

بحث راهنمایی نیست وقتی مریض میشه میریم دکتر میبرمش ولی فایده نداره همش دارو میده یا میگه امپول😐 خیلی جاها پرسیدم میگن امپول نمیزنن برای بچه ک مریض باشه از همون موقعه نگران شدم خب❤

دیگه هم بچه اسهال آیت هم بالا مییاره ببرش دکتر راهنمایی اینجا چه به دردت میخوره.فقط میدونم تو اسهال ...

ممنونم گلم❤