هفته قبل عید اون سفره ها هستن ک نامزد ها واسه همدیگه میارن برای نامزد عموم بردیم برای هر کدوم از عمو هام یه جوراب گذاشته برا مادربزرگم سینی برا پدر بزرگم یه لباس کهنه برا من جوراب برا مامانم و عمم شال با یه سفره هفتسین پلاستیکی یه چند تا لباس کهنه و شیرینه با وجود اینکه ما ۱ میلیون دادیم واسه جا هفتسینی سفال آیینه کاری شده ۶ میلیونم واس جعبه آرایش آجیل خودمونو اوردن روبان خودمونو استفاده کردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم رسم طرف شما چیه...ولی سمت ما عیدی که طرف عروس میبرن..سال اول ازدوج هست..تو نامزدی فقط طرف پسر میبره و بعد عروسی هم مادر دختر...جاعیدی هم دیگع نهایتش پارچه پیراهنی مردونه و زیر پیراهن و..اینا میدن
🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.