2777
2789
عنوان

قضاوت با خودتون + عکس

1047 بازدید | 24 پست

هفته قبل عید اون سفره ها هستن ک نامزد ها واسه همدیگه میارن برای نامزد عموم بردیم برای هر کدوم از عمو هام یه جوراب گذاشته برا مادربزرگم سینی برا پدر بزرگم یه لباس کهنه برا من جوراب برا مامانم و عمم شال با یه سفره هفتسین پلاستیکی یه چند تا لباس کهنه و شیرینه با وجود اینکه ما ۱ میلیون دادیم واسه جا هفتسینی سفال آیینه کاری شده ۶ میلیونم واس جعبه آرایش آجیل خودمونو اوردن روبان خودمونو استفاده کردن 

لباس کهنههه😑😑😑😑

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا نبردین؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

قضلوت نیست 

ولی خیلیل ظلگاهر بینن حتی تو خود این سایت .

الان تو نمیکفتی میومدن میدیدن میگفتن خوش به حالتون بهتون کادو دادن :( 

ظاهر بینی  زندگی مردمو نابود کرده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از این رسمی ک میگی اصلا خبر ندارم ک بفهمم. ولی شاید دستشون تنگه؟ نگ وضعشون خوبه شاید ی مشکلی براشون ...

نه بابا میلیاردرن از ما پولدار ترن زمین و ویلا ماشین آپارتمان مغازه همه چی دارن

نمیدونم رسم طرف شما چیه...ولی سمت ما عیدی که طرف عروس میبرن..سال اول ازدوج هست..تو نامزدی فقط طرف پسر میبره و بعد عروسی هم مادر دختر...جاعیدی هم دیگع نهایتش پارچه پیراهنی مردونه و زیر پیراهن و..اینا میدن