2777
2789
عنوان

سوتی هایی که دادین

904 بازدید | 54 پست

بیاید سوتی هایی که دادین رو بگین یکم بخندیم 😂

من خودم سر امتحان داشتم سوال ۷ جواب میدادم بعد نگا کردم ببینم اسممو رو برگه نوشتم بعد دیدم جلو نام نام خانوادگی نوشتم به نام خدا 😂

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
من همیشه قسمت نام اسمو فامیلمو مینوشتم بعد میرسیدم ب قسمت نام خانوادگی هنگ میکردم چیزی برای نوشتن ن ...

😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواسم نبود به کله مانکن گفتم کله شنیون😂

وای منم یه بار به جای از داشته هات مایه بزار وسط دعوا گفتم از مایه هات مایه بزار😂🤣

یه بار رفته بودم خونه نامزدم رفتم دو ساعت نشستیم بعدش قرار بود بریم تولد نامزدم گفت کادو از رو کنسول بردار ببین خوشگله منم مثل خنگ ها فکر کردم برای من خریده رفتم با ذوق  بازش کردم گفتم خیلی خوشگل دستت درد نکنه گفت برای تولد فلانی خوبه کادو بدیم منم تازه دو هزاریم افتاد ولی خودم نباختم البته اونم فهمید ولی به روی من نیاورد 😂

وای همین امروز مهمون اومده بود بود واسمون یعد هیچی سلام احوال پرسی کردم با مهمونا خواستم درو ببندم همسایمونو دیدم داشت میرفت خونشون گفتم سلام آقای رحیمی خوش اومدین واای😂😭

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
یه بار رفته بودم خونه نامزدم رفتم دو ساعت نشستیم بعدش قرار بود بریم تولد نامزدم گفت کادو از رو کنسول ...

🤣

داشتم بحث جدی می کردم . اب بینیم سرخورد اومد پایین 

نگاه کرد کشیدمش بالا 

گف با این سرعت کجا فرسادیش رف تو چشت فکنم

اب شدم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست