2777
2789

دخترم ۷ ماهشه تب میکنه استفراغ میکنه امروز بردم دکتر گفت ببر بیمارستان باید بستری شه...بعد بردم بیمارستان ولی نگفتم نامه دارم برای بستری دکتر معاینه کرد گفت چیزی نیست.خیلی نگرانم نمیدونم چیکارکنم حالش بهتر نشده

امبولانس رایگانه زنگ بزنین مشکلتون بگین ببرینش هرچه سریع ترررر خواهشااا من تجربه تب بالا داشتم تا جایی میش رفتم گذاشتنم رو به قبلهه

بچه ک خطرناک ترههه ممکنه خدایی نکرده شنوایییشو از دست بده یا هر عضوی ببخشید نمیخوام بنرسونمتون زود ترر بچتون درمان کنین لطفا

دنیا کوتاه تر از اونیه ک بخوایم همدیگه رو قضاوت و یا ناراحت کنیم💔

دختر منم ۳ ماه پیش دچار این ویروس شد خدا می دونه چقدر استرس کشیدم اونم دقیقا دکتر گفت باید بستری بشه بیمارستان گفت نمی خواد دارو هایی که دادن رو سر وقت بهش بده تبش هم پایین نگه دار با دارو انشاالله که زود خوب میشه 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امبولانس رایگانه زنگ بزنین مشکلتون بگین ببرینش هرچه سریع ترررر خواهشااا من تجربه تب بالا داشتم تا جا ...

اگ دارو چیزیی دارع بهش بدینن بیینین تاثیر دارع لطفاااا خنگ نگهش داریین لباساش کم یاشه یا اصلا بدون لباس 

و لطفا حتی ۱ ساعتمممم چشم رو هم نزارین اگ همسدتون هست نوبتی بالا سرش بیدار باشین

امبولانس رایگانه زنگ بزنین مشکلتون بگین ببرینش هرچه سریع ترررر خواهشااا من تجربه تب بالا داشتم تا جا ...

امروزم اتفاقا متخصص گفت گوشش عفونت کرده بعد بر اثر تب و ویروس ملاجش یکم ورم داشت...ولی گوش اگ عفونت داشته باشه درد داره دخترم گوشش دردنمیکنه فقط تب و بی حال الان چندروزه اینطوریه هی ول میکنه هی میگره تب

اگ دارو چیزیی دارع بهش بدینن بیینین تاثیر دارع لطفاااا خنگ نگهش داریین لباساش کم یاشه یا اصلا بدون ل ...

اره  الان بالاسرشم بقول شما لباسش کم کردم پاشویه میکنم تبش اومدع پایین.بچم پوست استخون شد آب شد اصلا نمیتونه شیر بخوره یکم میخوره سریع بالا میاره

امروزم اتفاقا متخصص گفت گوشش عفونت کرده بعد بر اثر تب و ویروس ملاجش یکم ورم داشت...ولی گوش اگ عفونت ...

بعد دکتر بیمارستان هم سرش و دید هم گوشش گفت مشکل خاصی نیست

امروزم اتفاقا متخصص گفت گوشش عفونت کرده بعد بر اثر تب و ویروس ملاجش یکم ورم داشت...ولی گوش اگ عفونت ...

الهییس بمیرمم ک

ویروسه  خوب میشهه حتماااا اصلا استرس نداشته باشیین 

فقط باید بهش رسیدگی کنین جاش خنک باشه لباس راحتی تنش باشه شیر مدام بهش بدین بایید مایعات بخوره شیرم تبش پایین میاره شیر مادر میگم

دستمالارمرطوب روی  پیشونیش بزارین

شیاف مدامم

و سیع کنین با یه پارچه نمناک روی پاها و بدنش خیلیی اومم عزیت نشه دما بدنشو کم کنین

دختر منم ۳ ماه پیش دچار این ویروس شد خدا می دونه چقدر استرس کشیدم اونم دقیقا دکتر گفت باید بستری بشه ...

انشالله همینطور ک میگی باشه این دکتره امروز گفت باید بستری بشه خیلی ترسوند منو هنوز نگرانم میگم کاش نامه رو یه نشون بیمارستان میدادم میدیدم چی میگف نمیدونم والا دیگ 

اره  الان بالاسرشم بقول شما لباسش کم کردم پاشویه میکنم تبش اومدع پایین.بچم پوست استخون شد آب شد ...

الهیییی ن چیزی نیستت مطمعن باشین خوب میشه خدارو شکرر تبش فقط بیاریین پایین دیگ خطری وجود نداره بدنش به مرور زمان خوب میشه نگران نباشیین فقط تب خطرناک کلن کاس هر انسانی تو هر سنی همین تب پاییین بیاریین بهترین کاره این یک دوو من یه کد دارم کد رایگانه پزشک توی دکتر ساینااا حس میکنم شما بیشتر از من بهش نیاز دارین میتونین با این کد رایگان نوبت پزشک بگیرین و پزشک براتون دارو تجویز میکنه 

فقط یادتون باشه باید کد ملی بچتون بزنین بعدش پزشگ متخصص اطفال انتخاب کنین بعدش مشکلتون بگین پزشک دارو خودش تجویز میکنه میتونین هم ویزیت تصویری یا تلفنی یا ویزیت چتی رو انجام بدین ولی چون همش رایگان میفته با کد لطفا گزینه پاسخگویی سریع و تلفنی بزنین خصوصی یهتون کد میدم میترشم اینجا کسی ازش استفاده کنه

این پزشک هم فوق تخصص کودکانه همم فوق تخصص عفونی کودکان میتونین مشاور تلفنی انتخاب کنین چون سریع جواب میدن الانم انلاینه ولی متنی خیلی طول میکشه انلاین ویدیوییم داره هر جور مایلین میتونین داروهارو هم نشونش بدین بگین بهتر بنویسه بگین بالا میاره همچیو نظر پزشک بپرسین درخواستم قبول کنین خصوصی کد بهتون بدم

این پزشک هم فوق تخصص کودکانه همم فوق تخصص عفونی کودکان میتونین مشاور تلفنی انتخاب کنین چون سریع جواب ...

بگین حتما دارو تجویز کنهه بعدششش کد رهگیری بهتون میده 

البته وقتی شماره ملییی بچتون ثیت نام کردین همون کد ملی بدین دازوخونه  بهتون دارو هارو میدن

الهیییی ن چیزی نیستت مطمعن باشین خوب میشه خدارو شکرر تبش فقط بیاریین پایین دیگ خطری وجود نداره بدنش ...

قربونت برم عزیزم ممنونم از لطفت.نیازی نیست من امروز حضوری دو جا بردم هم مطب هم بیمارستان مفید تهران ک تخصص کودک و اطفال.دارو هم که جز استامینوفن اینجور چیزا چیزی نیست باشه برای خودتون استفاده کنید 🌹🌹🌹🌹

بگین حتما دارو تجویز کنهه بعدششش کد رهگیری بهتون میده  البته وقتی شماره ملییی بچتون ثیت نام کر ...

بعد اینکه توضیحات نوشتین بهتون زنگ میزنن

در دسترس یاشین

تو اون قسمت کد.. تخفیف کدی ک میدم بزنین تا کاملا رایگان شه واستون