2777
2789
عنوان

خانوم های معتقد و منطقی بیاید

111 بازدید | 6 پست

سوال دارم 

دودسته جوابمو بدین 

اینکه میگن خدا بی حساب از جایی ک ندونی روزی میده(قعطا فقط مالی نیس همه جورعه)

وقتی فکرشو نمیکنی 

ممکنه به کسی هیچ وقت در زندگیش ندعه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

نمیدونم ولی این جمله رو برا کسایی ک مثلا پول ندارن کم آوردن میگن.میگن خدا روزی رسونه.ک دل طرفو قرص کنن

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن منظورش اینه که امیدت به خداباشه و نگاه به موقعیتت و نداشته هات نکن من کاملا درمورد خیلیا این مطلب و دیدم . بستگی به مقدار ایمان شخص به خدا داره برا اینه میگن از خدا کم نخاه . بعضی آدما بد ناامیدن و  وقتی حتی بهشون میگی امیدت به خداباشه میگن بابا کدوم خدا ما که ندیدیم خوب چطورخدا میخاد چیزی یا کمکی به این شخص کنه گاهی وقتا امیدم داری شدید ولی میخاد میزان اعتقادت و بسنجه و دیربهت میده و گاهی وقتا بین گفتن و به دست اوردن فاصله ای نیست . 

به نظرمن منظورش اینه که امیدت به خداباشه و نگاه به موقعیتت و نداشته هات نکن من کاملا درمورد خیلیا ای ...

میدونی منم باور شبیه این جملات بود حتی کسایی ک ناامید بودن میخواستم روشن کنم ک حداقل ناامیدانه حرف نزنن

ولی الان بعد گدشت چند سال بدبیاری باخودم میگم پس کو اون همه امید کجا جواب داد.

حتی توهمه اینا تقصیر انداختم گردن خودم واعمالم ولی یکجاهایی دست خداست دست هیچ کس نیس ولی اتفاق مثبتی نیفتاد 

دیگ نمیدونم چجوری خودمو توجیح کنم

میدونی منم باور شبیه این جملات بود حتی کسایی ک ناامید بودن میخواستم روشن کنم ک حداقل ناامیدانه حرف ن ...

برا خودم پیش اومده حتی بعد کلی بدشانسی یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومد و بعدش فهمیدم که چقدر اون مشکل تو قوی شدنم تاثیرداشت چقدربرام لازم بود که بفهمم تو لحظات سخت کسی غیر خدا کنارم نبود واقعا نبود چقدر تواونروزا تنها بودم و خودش فقط تا آخر کنارم موند ...

برا خودم پیش اومده حتی بعد کلی بدشانسی یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومد و بعدش فهمیدم که چقدر اون مشک ...

منم داشتم ولی بعدشم اتفاق بد بودعه 

تنهایی ک هیچ کس نبودعه 

خداروشکر که درک کردین 

من دیگ نمیدونم خودمو چجوری توجیح کنم