2777
2789

کسی که سوره انفطار را هنگام باران قرائت کند خداوند به تعداد همه قبرها به او حسنه می دهد و ده برابر قطرات برف و باران که از آسمان فرود می آید به او حسنه داده می شود. حضرت محمد ص

خیلی کوتاه و رَوونه نصف صفحه هم نمی‌شه اینم👈🏻 لینک سوره برای کسایی که قرآن پیششون نیست. کلیک کنین رو نوشته‌ی رنگی. 

اگه کسی خوند لطفا بگه یا با لایک اعلام کنه ممنونم❤️

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

ببخشید ولی اینقد ازین چیزا شنیدم باورم نمیشه 

هفتاد هزار ثواب هفتاد بار و... 

ولی میدونم بارون رحمته. و میدونم سران شفا هست 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی اینقد ازین چیزا شنیدم باورم نمیشه  هفتاد هزار ثواب هفتاد بار و...  ولی میدونم ...

این منبعش معتبره و اینکه سوره قرآنه خوندنش ضرر نداره

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
اتفاقا الان داره بارون میاد اونم چه بارونی ، خیر ببینی گفتی 

خواهش می‌کنم عزیزم❤️🥰

التماس دعا مرسی که گفتی 🌻

خواهش می‌کنم عزیزم🥰🌹

این منبعش معتبره و اینکه سوره قرآنه خوندنش ضرر نداره

اره اینو قبول دارم قرآن اصلا معجزه ست 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
اره اینو قبول دارم قرآن اصلا معجزه ست 

👌🏻❤️