2777
2789
عنوان

شنیدن صداهای عجیب توخونه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 37 پست
روح همه اونای که از دنیا میمیرن توخونه می مونه ازخیلیا شنیدم

🥺اخییی قلبم

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اتفاقا آجیم گفت ..ناراحتش شدم..گفتم نکنه لحظه ی مرگش نمی‌خواسته فوت کنه. 

براش قران بخونید، ان شاءالله در آرامش باشن🥺♥️

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ..جدا از هم بودیم ولی تو یه خونه..من تو سالن دخترم نزدیک ب آشپزخونه...

روحش توخونه می مونه دیگه مادربزرگ من لحظه ی تموم کردنش چندنفر توخونش دیدن که باسرعت مثل نور رد شده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
من عاشق این چیزام😂

منم

ولی چرا کسی نمیاد بگه😕

روحش توخونه می مونه دیگه مادربزرگ من لحظه ی تموم کردنش چندنفر توخونش دیدن که باسرعت مثل نور رد شده

روحش شاد...من چند بار تووخونه ی خودم دیدمش ک میان و میرن..نمیدونم توهم یا واقعیت

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

وایییییی

منم یچی بگم.

بابابطزگم میگف، پدرجدش اینا، ینی ۷ نسل قبلشون، انگاری اج.....نه رو اذیت کردن، حالت نمیدونم چ اذیتی، اونام نفرین میکنن، میگن بری که تا ۷ نسلت فقط ادامه داسته باشه

و ظاهرا نسل هفتم پدربزرگ من بوده.

چون الان فقط مامان هست.

قبل مامانم یه دختر و پسر دیگه داشتن،ولی فوت میکنن.

درواقع بعد ۷ نسل، نسلشون منقرض میشه🤷🏻‍♀️

فک کنم بدموقعی تایپیک زدم کسی نیس

اره🤷🏻‍♀️

روحش شاد...من چند بار تووخونه ی خودم دیدمش ک میان و میرن..نمیدونم توهم یا واقعیت

ممنون عزیزم نه توهم نیست واقعیته برای ماهم پیش اومده میان به خونشون وخانوادشون سرمیزنن چیزی که توقران گفته شده روح تا روز قیامت سرگردانه

وایییییی منم یچی بگم. بابابطزگم میگف، پدرجدش اینا، ینی ۷ نسل قبلشون، انگاری اج.....نه رو اذیت ک ...

برگ هایم😶اخه چکاره اج نه داشتن بیکاربودن😟

ممنون عزیزم نه توهم نیست واقعیته برای ماهم پیش اومده میان به خونشون وخانوادشون سرمیزنن چیزی که توقرا ...

اصلا یه وضعی قشنگ با لباس راحتی میان از در اتاقم تو و بر می‌گردن.. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️