2777
2789

😕

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما که تو زندگی شما نیستیم قضاوت کنیم 

حرفای اون بنده خدا رو نشنیدیم 

اومدی میگی بهم بی احترامی کرده بقیه هم نمیفهمن پشت قضیه چیه میان میگن شوهرت مقصره شما هم شاد و خوشحال از اینکه زن خوبی هستی 

توی هر دعوا و بحثی یه مقدار شما مقصری یه مقدار همسرت

امروز دخترم ۵سالشه باباش اط خواب بیدار شد گفت بابا ببین ماشین داری ماررببر بیرون همش‌خوابی اصلا جواب بچرو نداد قبلش هی گف مامان چرا بابا نمیبره بیرون مارو گقتم ازخودش بپرس تا بیدار شد پرسید جواب نمیداد منم گفتم این بابای خوبی نیس یهو دست ازدهنش برداشت گف گوه خوری نکن گوه میخوری ب بچه اینجوری میگی‌ افسرده شه اینا گوه نیس میخوری منم گفنم درست حرف بزن چنبار دیگ هی پشت سر هم گقت خب گوه خوری میکنی دیگ مامان بابان بهت هیچی یاد ندادن ففد بلدی گوه خوری کنی بچرو اقسرده کنی بابامم‌ فوت شده منم هیچی نگقتم فقد بغز کردم شما بگید من حرع لدی زدم