2777
2789
عنوان

میگم خانما واقعا بک مسله

231 بازدید | 22 پست

ما خانما همیشه ب دوستی و تفریح نیاز داشتبم  خانمای اطرافمون هم کا مثل خودمون محدودن  حالا ی یرار استخر به زور نیذاریم ازطرفی ی نیاز عشق و حال دسته جمعی و واقعا ببهشیدا یک دوست واقعا لازمه براادم انگاری. البته شاید اشتباه میکنم ولی من نیاز خودمو میگم شوهرم اصلا احساس دوستی باهاش ندارم. اغلبم خرفامون تداخل داره  فکرش پی کارو بارشه و واقعا نمیتونه جای یک دوست رو پرکنه ، بازم میگم  شاید خوشتون نیاد حرفای من 

ولی من ب یک گروه دوستی مختلط احتباج دارم  کسایی که کنارشون بی محابا خرف بزنم  گله کنم از زمین و زمان بگم  و هیجان داشته باشم  کسی که بهش تعهدی نداشته باشم و موقع خرف زدن سر یک موصوع کوچک اخرش به دعوا ختم تشه  با شوهرم اصلا مثل لال میریم میایم  کمبود بزرگی دارم بخدا  من دوستای زن زیادی داشتم  اما اونا هم مشکلات خودشونو دارن و تنها درد و مرض 

خب اخه جیکار کنم  والا توهین نکنیدا من اصلا شوهرم  خس دوستی بهم نمیده مشکلات زیادی با خانوادش دارم  خودش اهل زندگیه اما وابسته به مادرشه  یک دیوار بین منو شوهرمه

طلاق بگیر 

ببخشید اما

متاسفانه زن زندگی نیستی  

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

راضی ای شوهرت هم توی گروه های مختلط با زنهای دیگه درد و دل کنه و دوست بشه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم با این کار

زندگیت رو ب گند می‌کشی 

بعضیا میاند جلو به عنوان همدردی 

بعدش به خودت میای میبینی 

دوسش داری و فکر می‌کنی  اون تو رو بیشتر درک می‌کنه و ادامه ماجرا 

خواهشاً اینکار رو نکن 

دوست میخوای  مشاور هست 

تازه هم خالی میشی هم راهکار درست میده 

هم زندگی بهتری پیدا میکنید 

بوش ب پیشنویت دختر 

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست 
نا ولی اون  ادم بی احساسیه و گرنه من خیلی کلنجار نیرم باهم  صمیمی بشیم

پس نکن 

هر وقت راضی شدی اونم با زنهای دیگه به هر بهانه ای درد و دل کنه 

اونوقت برو با پسرها لاس بزن  

ببخشید از ادبیاتم 

ولی کارت خیانته 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اینکه دوست داری با رفیقات خوش بگذرونی طبیعیه 

ولی اینکه گروه مختلط دوس داری خیلی کارت میلنگه 

بیچاره همسرت که شما با این فکر کنارشی

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
اینکه دوست داری با رفیقات خوش بگذرونی طبیعیه  ولی اینکه گروه مختلط دوس داری خیلی کارت میلنگه&n ...

میخام برای. یبارم ک شده اون حس رو درک کنم  دل من با دل شوهرم یکی نمیشه  اون  تمام زندگیش فقط مادرش و پولشه  

من فقط نیازمو گفتمو  و تا عمل کلی فاصله دارم

شوهرم مثل چوب میمونه بی احساس      فقط مول کسب کنه همین    & ...

خب طلاق بگیر حداقل اونجوری بهش تعهد نداری هرکاری کنه لطف یا لطمه ب‌خودهت ن همسرت 

البته برین مشاور خانواده که این عالی‌تره

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.