2777
2789

من تو یه رابطه دو ساله بودم. اونم وقتی عقلم قد نمیداد عشقو عاشقی چیه. وقتی دیدم طرف داره نهایت سو استفده رو ازم میکنه کات کردم باهاش حالا این یه ساله میگه فلان میکنم بهمان میکنم میام پیدات میکنم. اینم بگم اون تو شیرازه من تو تبریز. یه پسر عقده ای که عقایدش مثله قرن هجره.

به من میگف اگه بابام بفهمه با کسی با دوستی میکشتمون.

واقعا دوسش داشتم ولی الان چندشم میشه ازش

بنظرتون تهدیدات راسته؟ 

میترسم عکسامو پخش کنه

یا به فامیلامون پیام بده چیکار کنم لطفا بگید

شماره فامیلاتو داره مگه؟

چند سالته و چند سالشه.

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن بلاک کن تتموم بشه 

زر مفت میزنه 😊

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بهش بگو بابام فهمیده و میگه باید قطع ارتباط کنی ، بعد هم اصلا نشین ببین چی میگه ، پاک کن و دلیت اکانت کن ، دیگه هیچ پیامیشو جواب نده پیام و زنگ از شماره غریبه جواب نده، و دیگه از این سیمکارت استفاده نکن