2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 20 پست
من ورزش میکنم دمنوش زعفران دارو همه چی ولی اصلا تاثیری نداره تو نت میزنم میگ علائم سرطان رحمه راستش ...

همراه ورزش سعی کن فست فود و چیپس و پفک و ... قند و روغنای جامد و اینا مصرف نکنی خصوصن قند یا هر چی  ک توش قند مصنوعی باشه  سعی کن غذای های گرم بخوری 

منم مث تو خیلی میترسیدم  ولی این ماه دیگه یگم خیالم راحت شد 😂

راستشو بخوای اصن دیگه میخوام قید این دکترارو بزنم چند ساله هیچ کاری برام نکردن همشم قرص و داروهای هرمونی خوب ک نشدم هیچ بدترمم کردن 

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همراه ورزش سعی کن فست فود و چیپس و پفک و ... قند و روغنای جامد و اینا مصرف نکنی خصوصن قند یا هر چی & ...

وای دکترارو نگو ی دکتر بود میرفتم پیشش میخاستم مشکلمو بگم نسخع میشنوشت میگف ب گفتنت نیاز نیس من خودم میدونم اخر دیدم نمیشه رفتم پیش ی پزشک دیگ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اونم گف بیا باید نمونه برداریم شاید مشکل یه چیز دیگ باشه 

بمنم گف بادمجون و ماست و ارد سفید اینارو نخور