2777
2789
عنوان

تابوشکنی این روزهای سینما...!

399 بازدید | 24 پست

قدیم که انقدرررر پدرومادرا(دهه ۷۰ به قبل،همشونم نه)بچه رو میزدن و ازش میخواستن حرف گوش کن باشه و بچه کتک میخورد و مادره از باباهه بخاطر اخلاق گوهش طلاق نمیگرفت،طبیعیه وضع جامعه به حدی می‌رسه که همون بچه ها بزرگ میشن و قویا اعتقاد دارن که همه پدرها و مادرها مقدس نیستن و باید تو روشون ایستاد.اما درچه شرایطی؟؟در شرایطی که ما کوووچکترین انتقاد و مخالفت علیه دیدگاه و اعتقادات خودمون رو برنمی تابیم،آیا ترویج کشیده زدن تو گوش پدر،هرچقدررر هم که بابای بد باشه درسته؟!نه درست نیست.

و این خودش بحث مفصلی هست.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تو اینستا همه ی پیجایی که این فیلم مضخرف میزارن محدود کردم خاک تو سرشون با فیلم ساختناشون این مرحله تو خارجم قفله

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

اون سیلی بالاخره یه روزی یه جایی توسط یه کسی به صورت اون شخص که مسبب بدبختیا شده میخوره 

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

من ی جور دیگه نگاه میکنم 

اینکه خیلی از پدر مادرا بی مسئولیت بودن اهمیتی ب بچه هاشون نمیدادن در واقعه فرزند فقط فقط حاصل ی رابطه جنسی کنترل نشده بوده 

تو این فیلم هم همین بود دیگه 

من فقط دو صحنه از این فیلم رو تو فضای مجازی دیدم، خیلیییی بدم اومد 

درسته که حتما چنین خانواده هایی تو جامعه ما وجود دارن، ولی به تصویر کشیدن چنین چیزهای چندش آور و زشت نه تنها اثر مثبتی نداره که به نظرم سطح هنر فیلم سازی رو پایین میاره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

فیلم تلخی بود بازی هاشون فوق العاده بود یک قسمتش واقعیت بد اقتصادی بود در این مورد هم چیزی ندارم بگم🙏🏻

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ببینید دوستان،من کتاب رمانی به نام کارآگاه بچه ها دارم،نویسنده ش ایرانیه و مربوط به سال۱۳۷۴ میشه.شخصیتی تو اون رمان هست بنام هاشم خان که بسیار دیوصفت و آشغاله.دختر کوچیکش عذرا رو تا سرحدمرگ زده بود و تو خونه حبسش کرده بود و زن احمقشم از روی ناآگاهی و هرچیز دیگه ای تلویحا با شوهرش همکاری میکرد،یعنی اعتراضی از این بابت نداشت و حتی درخواست طلاق هم نداده بود.خب اون زمان اینطور بین مردم جاافتاده بود که به بزرگتر باید احترام گذاشت،هرچقدرم بد باشه،به شوهر باید احترام گذاشت،با لباس سفید رفتی با کفن برمیگردی و...

و همین باعث میشه که جامعه به حدی از خشم برسه که از سکانس سیلی زدن توگوش پدره الگو بگیره.خب نه اون زمان درست بوده و نه الان.

مصداق افتادن از اون ور بومه.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

تموم شد؟ خیلی تاثیرگذار بود

این دیالوگ نبود چه چیز دیگه ای واسه گفتن داشتید؟؟؟

دیگه توی این سال ها فیلمایی که توی جشنواره های خارج جایزه میگیرن به خاطر این تشویق شدن که یه لگدی به ...

فرهنگ ایران از همون اولش هم درست نبوده.

نه زمانی که احترام بیش از حدددد برای مردخونه قائل بودن و نه حالا.