2777
2789

منم سه تا داشتم خیلی سال دستم بود درآوردم دستبند انداختم اونم پاره شد النگوهارم دیگه دلم نمیخواد بندازم هیچی دستم نیست اول به خاطر خطرش هم اینکه وقتی کسی به هر دلیل نمیندازه یعنی از مد افتاده اکثرا دستبند رو به النگو ترجیح میدن مگه به خاطر اینکه دستبند امکان گم شدن پاره شدن داره برن النگو بگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خز نیست ولی سلیقه ایه 

من که دوست ندارم چیزی بهم وصل یا آویزون باشه

نهایتش یه گوشواره و گردنبند ساده

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
ینی الان این الگوهای من بنظرتون خزه؟؟؟ من عاشق طلام

من ک اصلا طلا رو خز نمیدونم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

وای😐 

دربیار دو سه تاشو بزار حداقل 

بقیهشو بده دستبند 

دستبند های قشنگی اومده

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

اگه بگم آره مهمه؟خودمم النگو دارم و دوس دارم ولی سلیقه ها متفاوته

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
خوشبحالت منم میخوام همینقدررررررر

ایشالا قسمت شه 

اینا هنوز چیزی نیس چون کوردیم خونواده شوهر واسمون کلی طلا میگیرن الان انگشتر و سینه ریز و گوشواره و تاج همه اینا رو دارم

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف پیف

اتفاقا اکثرا برعکس هست

من پولدار اطرافم زیاد هست،هیچکدوم النگو دست نمیکنن،طلا زیاد دارنا ولی فقط تو مراسمات اونم دستبند و سرویس و...

ولی هر کی وضعش معمولی هست النگو داره و کلا سعی میکنه چیزایی بندازه که همیشه تو چشم باشه

🖇❤️