2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند خریدین  وقتی اینا الجی هست بقیه شم الجی و سامسونگ بخرید بره

من سال ۱۴۰۰ خریدم یخچال اینستاویو سه درب ۵۰ تومن کلر ۳۰ هزار ایوولی ۱۹.۵ لباسشویی ظرفشویی ام هرکدوم ۱۵ با ۱۶ تی وی ام ۱۸ تومن ۶۵ اینچ 

کولرگازی خریدی؟ مگه روی خونه نیست؟

ما بنا به خونه ساختن خریدیم دیگه نمیدونم اگر قرار باشه کرایه کنه ک رو خونه هست ولی کلا همچی پا عروسه تو شهر ما حتی سرامیک و کمد دیواری و پرده و کابینت و پیکج و لوستر  🤦‍♀️😑

مخلوط من نخر بجاش گوشتکوب برقی تک کاره بخر. یه خرد کن شیشه ای بخر.چرخ گوشت نخر.همزن برقی اگه کیک شیرینی درست میکنی بخر . میتونی بجای همشون یه غذاساز بخری که من ترجیح میدم جداجدا باشن. پلوپز و ارامپز و زودپزبرقی و بخارپز و چایساز اینا بی فایدس اصلا نخرررر

ما بنا به خونه ساختن خریدیم دیگه نمیدونم اگر قرار باشه کرایه کنه ک رو خونه هست ولی کلا همچی پا عروسه ...

دامادی شهرتون خسته نشن یه وقت😉

بنده خدا پدر مادرای عروس🤕

کدوم شهری؟ 

✨ Fear the one who does not fear God✨

لیست خودم اینه اینارو بای بخرم فقط نمیدونم چه مارکی 

جاروبرقی.بخارشور.چرخ خیاطی.اتو دستی.اتو پرس.پنکه.

همزن کاسه ای همزن معمولی .ساندویچ ساز.قهوه ساز.چرخ گوشت .غذا ساز .مخلوط کن .اسیاب.ابمیوه گیر .اب مرکبات گیر. میوه خشک کن .گوشتکوب برقی .پلو پز.ارام پز. چایی ساز.سرخ کن بدون روغن

نمیدونم این ماکروفر وماکرویو و سولاردوم چین چجورین کدومش خوبه چه فرقی میکنن