2777
2789

اره چرانشه

میگن پسرباشه بیبیچک دیر  مثبت میشه

منم فردا پسفردا موعدمه خیلی امید دارم. 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

اگه منظورت بی بی چک بله. من سر پسرم بزرگم ده روز گذشته بود بی بی زدم‌منفی بود. باز چند روز بعدش دوباره بی بی زدم مثبت نشون داد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرانشه میگن پسرباشه بیبیچک دیر  مثبت میشه منم فردا پسفردا موعدمه خیلی امید دارم.

چه جالب. منم سر پسر بزرگم ده روز نشون نداد. دو هفته‌که گذشت مثبت شد 

اگه منظورت بی بی چک بله. من سر پسرم بزرگم ده روز گذشته بود بی بی زدم‌منفی بود. باز چند روز بعدش دوبا ...

واقعا؟ پس نا امید نشم به نظرت فردا برم آزمایش خون بدم یا صبر کنم

چه جالب. منم سر پسر بزرگم ده روز نشون نداد. دو هفته‌که گذشت مثبت شد 

اره میگن چون بتا برای پسر خیلی دیر و کم بالا میره چون پسر با مادر جنس مخالف هست اما دختر با مادر جنس موافق هست ومیگن هورمون بتا زودتر بالامیره

خدا حفظش کنه دعا میکنی منم باردار شم چندساله منتظرم سیو خورده ای سالمه 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
انشالله هر دوتاییمون باردار باشیم

الهی امین گلم

واقعا؟ پس نا امید نشم به نظرت فردا برم آزمایش خون بدم یا صبر کنم

ازمانش خون که زود نشون میده. بی بی چک دیرتر نشون میده

اره میگن چون بتا برای پسر خیلی دیر و کم بالا میره چون پسر با مادر جنس مخالف هست اما دختر با مادر جنس ...

اخ الهی خدا بهت اولادصحیح سالم بده برات دعا میکنی زودتر مادر بشی

اره میگن چون بتا برای پسر خیلی دیر و کم بالا میره چون پسر با مادر جنس مخالف هست اما دختر با مادر جنس ...

عزیزم انشالله که خدا یه بچه سالم و صالح بهتون بده. 

من خودم برای همین پسرم ۵ سال دنبال دوا و دکتر بودم. ۳ بار ای یو ای ناموفق داشتم. آخرشم تو ماهی که اصلا فکرشم نمیکردم بدون هیچ دارویی باردار شدم 

عزیزم انشالله که خدا یه بچه سالم و صالح بهتون بده.  من خودم برای همین پسرم ۵ سال دنبال دوا و د ...

خدا کنه منم مثه تو یهویی باردار شم 

الهی امین گلکم دعات قبول بشه الهی

عزیزم انشالله که خدا یه بچه سالم و صالح بهتون بده.  من خودم برای همین پسرم ۵ سال دنبال دوا و د ...

من جدا از شعتر اینا خیلی به این اعتقاد دارم خدا هر وقت بخواد خودش میده