2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد بینی شو عمل کنه

356 بازدید | 24 پست

بچه ها ۱۷ سالشه

گیر داده میخوام عمل کنم 

من کلا با عمل زیبایی مخالفم ولی خب زندگی‌خودشه

هرچی بهش میگیم صبر کن تا بزرگ تر بشی فایده نداره

تو اطرافیاتون کسی و داشتین تو این سن عمل کرده باشه؟؟ راضی بود؟؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع خاهرم 

خیلیم اوکیه 

عمل زیباییم لازم باشه چرا ک نه 

بند کردین ب نچرال 

در حالی ک طرف له.......

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

اطرافیان نه اما تو اینستا دیدم ۱۶ سالگی عمل کردن 

من که کلا با عمل زیبایی مخالفم تو هر سنی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ارع خاهرم  خیلیم اوکیه  عمل زیباییم لازم باشه چرا ک نه  بند کردین ب نچرال  د ...

خب سلیقه ای هست

من هم نمیخوام مجبورش کنم فقط میگم سنش کمه بنظرم حداقل تا ۲۰ صبر کنه شاید نظرش عوض شد

ولی خب بازم تصمیم خودشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ی سوال بعد عمل صدات چقدر تغير میکنه چجوری میشه؟؟؟ بینی استخوانی 

والا دختر خاله من عمل کرده 

انگار سرماخورده 

همش تو دماغی حرف نیزنه 

تازه خیلی هم دست نزده و تغییری نکرده