2777
2789
عنوان

بچه ها ب دادم برسید بچم خیلی پایینه

2112 بازدید | 5 پست

بنظرتون ممکنه زایمان زود رس داشته باشم 

تمام حرکات بچم زیر دلمه جوری ک من لگد زدناشو نمی بینم 

موقع راه رفتن حس میکنم بچم تو واژنمه و مث ی توپ نمیزاره راحت قدم بردارم و مجبورم مث پنگوئن قدم بردارم 

ی دیقه وایمیسم اینقد فشار بهم وارد میشه ک کمرم خم میشه 

خیلی خودشو سفت میکنه جوری ک نفسمو میبره 

بچه ها فردا نوبت دکتر دارم 

شما تجربه ای مشابه ای دارید ی وقت 8 ماهگی ب دنیا نیاد چون فردا میرم تو 8

مشکل ب دنیا امدن بچه تو ماه 8 رو هم بگید 

نگران نباش درد داری یافقط سفت میشه 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفت ک میشه درد دارم  البته این دردو از ماه قبل داشتم

ماه دردی هست عزیزم نگران نباش چون ماههای اخره بچه کم کم میاد پایین امشب زیاد تحرک نداشته باش شکمت رو با روغن بمال .فردام برو دکتر تازمانی که درد نداشته باشی و خدای ناکرده ترشح کیسه آب نباشه چیزی نمیشه اگرامکانش روداری برو امشب اورژانس

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
سفت ک میشه درد دارم  البته این دردو از ماه قبل داشتم

بچه اول من اینجور شد ،بعد یه اسباب کشی و یه حرص و جوش مفصل کلی آمد پایین و از اون لحظه من استراحت مطلق شدم و دکتر بم آمادگی داد ممکنه رعایت نکنی هر آن دنیا بیاد ،دیگه فقط واسه دستشویی بلند میشدم و خداروشکر سر موعد دنیا آمد ،باید رعایت کنی حتما