2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 66 پست

عزیزم 

حال شما رو درک میکنم 

سعی کنین آروم باشید و احساسات تون رو کنترل کنین 

در این شرایط باید دقت کنین ببینی مشکلی وجود داره تو زندگی یا نه 

و اگر مشکلی ندارید ساید مسائلی هست که فقط موجب رنجش همسرتون شده ، پس باید باهم در آرامش صحبت کنین تا بتونید مشکل رو پیدا کنین و بعد به زوج درمانگر مراجعه کنین یا خودتون بشینید منطقی حلش  کنید

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو خانوادش روم داد رد گفتم اصلا درست نیس کارت چرا بهم احترام نمیزاری میگه تقصیر خودته

ببین عزیزم شوهرت یا دلش جای دیگس یا هردوتون با رفتاراتون زندگیو‌ سخت کردید برای هم... اگه دلش پیش کسی دیگه اس که هیچ....ولی در غیر این صورت برید مشاوره زندگیتون رو از نو بسازید...حیفه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چی بگم والا من کاریش نکردم خیلی اخلاقم خوبه همرو بگم میگی چه خوب ساختی باهاش من ازدواج اولمه اون دوم

من احساس میکنم تو رو هم دوست نداره اخه از دوست نداشتن ادم دلش میخواد با طرف نباسه

من احساس میکنم تو رو هم دوست نداره اخه از دوست نداشتن ادم دلش میخواد با طرف نباسه

گفت خیلی دوست دارم ولی عذابم میدی 😭

نمیدونم دلم شکست از یه طرف میگم برم از یه طرف به فکر بچمم

.... 
اونه که باید بره نه تو  اونه که قصد خراب کردن زندگی داره از حقت نگذر از بچت نگذره تویی که داری ...

بهش میگم مگه طلاق گرفتن راحته بهش گفتم یبار طلاق دادی یاد گرفتی اخه اولیرم خودش درخواست طلاق داده ولش کرده

.... 
گفت خیلی دوست دارم ولی عذابم میدی 😭 نمیدونم دلم شکست از یه طرف میگم برم از یه طرف به فکر بچمم

نمیدونم تین چه دوست داشتنیه که طرفو دلش میخواد از زندگیش بری بیرون من جای تو بودم میرفتم تا ابدم دیگه برنمیگشتم تا حسرتم به دلش بمونه برو