2777
2789
عنوان

دعا کنید ❤️

60 بازدید | 10 پست

سلام خانوما طاعات قبول

دکتر برای این ماه بهم لتروزول ،استرادیول و سه تا آمپول HMG داده، از فردا که پاک میشم باید امپولامو شروع کنم به زدن، کیا باردار شدن با امپولا ؟ من یه سال بیشتره که توو اقدامم، میشه نزدیک اذانه برام دعا کنید خیلی استرس دارم 😔😭

خدایا شکرت ❤️

برات دعا کردم و صلوات فرستادم

میشه شماهم برای برگشت عشقم و ازدواجمون باهم دعا کنی؟اسمم رقیه هست 😔

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

الهی به حق این ماه که خدا بهتون فرزند سالمو صالح بده  

ولی برید پزشک متخصص طب سنتی خیلی زودو بدون عوارض جواب میده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا کردم و صلوات فرستادم میشه شماهم برای برگشت عشقم و ازدواجمون باهم دعا کنی؟اسمم رقیه هست 😔

مرسی قربونت برم به حق اسمت الهی که به هرچی توو دلته برسی، منم برات صلوات فرستادم ❤️

خدایا شکرت ❤️
الهی به حق این ماه که خدا بهتون فرزند سالمو صالح بده     ولی برید پزشک متخصص طب سنتی خیلی ...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای خیرت، والا دکتر گیاهی هم رفتم ولی متاسفانه جواب نگرفتم، این ماه اخرین امیدمه اگر نا امید شم میرم برای مرحله بعدی درمان 🥹

خدایا شکرت ❤️

الهی به زودی طعم شیرین مادر شدن بچشین گلم میشه لطف کنید برای امضام دعا کنین ممنون 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای خیرت، والا دکتر گیاهی هم رفتم ولی متاسفانه جواب نگرفتم، این ماه اخرین ...

ان شا الله که میشه توکلتون به خدا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
الهی به زودی طعم شیرین مادر شدن بچشین گلم میشه لطف کنید برای امضام دعا کنین ممنون 

ممنونم عزیز دل، الهی به حق این وقت عزیز منزلتون با قیمت عالی فروش بره و هر خواسته ای دارید برآورده بشه ❤️

خدایا شکرت ❤️
ممنونم عزیز دل، الهی به حق این وقت عزیز منزلتون با قیمت عالی فروش بره و هر خواسته ای دارید برآورده ب ...

عزیز دلم ممنونم از لطفتون هر حاجتی دارین داخل امضاتون بذارین دعای خانم های اینجا گیراست

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹