2777
2789
عنوان

خانواده شوهرخستم کردن

706 بازدید | 40 پست

ماتو یه شهر دیگه ایم و تو تعطیلات عید به شهر مامانم و مادر شوهرم اینا میاییم شوهرم از وقتی که میرسه به مادرشوهرش اینا خدمات میده یعنی کافیه یکیشون بگه مریضم این میشه آژانس میبرع میاره خرید خونه رو کلا میندازن رو سرش بخدا دیگه دیونمون کردن شوهرمم نمیتونه نه بگه از همین سو استفاده می کنن یه هفته از عید نگذشته ده تومن براشون خرج کرده اینم بگم که فقط شوهرم میمونه خونه مامانش ما میریم سر بزنیم حتی من و بچمو یبار شام دعوت نمی کنن چجوری به شوهرم بفهمونم کافیه مررررد دیونم کردی خودت زندگی داری خواهر شوهرمم شوهرش شاغله ماهی بیست و خورده ای حقوقشه با کلی عیدی و مزایا اون وقت تا میرسن بما میگن پول نداریم شوهرمم کلی براشون خرج می‌کنه 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واقعا نمیدونم چرا داداشامون برا زنشون خرج میکنن شوهرامون برا خواهر و مادرشون🤣🤣🤣

بخدا من خودم سه تا داداش دارم روم نمیشه بگم منو تا فلان جا برسونید نمی‌دونم اینا چه رویی دارن

عزیزم این مشکل تمام ماهستش خداروشکر شهر من کمتر از قبل میده حالا نمیدونم این خواهرشوهرا جادو جمبل میکنن البته مال ما یکیه و تو کار دعاکردنه خودش یبار لو داد گفت برا شوهرم گرفت ولی انگار دعاگره بر عکس گرفته همیشه دعوا داریم  

شوهر شما عین بابای منم  پریوز کلی سر خانوادش دعوا کردم الان قهرم ، نتیجه ای هم حاصل نشد و  ...

دقیقا منم فقط عصبی میشم و حرص میخورم شوهرم عین خیالم نیس تا یه چیزی میگم میگه من نمیتونم نه بگم تا جون دارم نوکرشونم خب مرد نا حسابی غلط کردی زن گرفتی

عزیزم این مشکل تمام ماهستش خداروشکر شهر من کمتر از قبل میده حالا نمیدونم این خواهرشوهرا جادو جمبل می ...

😂😂😂چوب خدا صدا نداره منم یدونه خواهر شوهر دارم ولی میگم کاش صد تا بودن ولی این یدونه نبود پیرم کرده تو جوونی

سنگ اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج 

خدا رو شکر از روز اول بنا رو این گذاشتم که شوهرم یه هزارتومنی خرج کسی نمیکنه بااینکه تو مجردی خیلی خرجشون میکرد 

و همین باعث شد که جاری وسطی خیلی آزارم داد منم قطع رابطه کردم 

شوهرم انقدر خرجشون میکرد که وقتی من اومدم فکر میکرد من هووشم!!! 

شوهرم رفته بود مسافرت مریض بود واسه درمان رفت 

برگشتنی یه تیشرت شلوار واسه من خرید 

جاریم قیامت کرد خون به پا کرد که چرا فلانی واسه زنش خریده واسه من و دخترم نخریده😐

ولی همه اینا به لنگه چپ دستشویی خونمون😝😜 

من نذاشتم شوهرم هزاری خرجشون کنه😊

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

فقط عید ها میرید؟ یعنی فقط عید ها اینطوره؟ 

اگر فقط عیده که اشکال نداره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.