2777
2789

بعضی هاشون خیلی خوبند خیلی کمک میکنن به بقیه من کامنت ها میخوندم واقعا بهترین راه ها میدن یا دلداری میدن کسیو 

اما بعضی هاشون واقعا بی ادب هستن    

ادم جرعت نمیکنه یه چیزی بگه تا خشتک طرف نکشه رو سرش ول نمیکنن 

یکی دردل کرده بود حالش بد بود صدتا چی بهش گفتن و بدتر کردن حالش رو حالا اگ حق با اون هم نباشه شماها که میدونید حالش بده چرا اینقدر میپرید بهش 

بقیه هم  مثل بچه مدرسه ها بود ک میگفتن مامانم برات میارم 

قشنگ اومد بود نی نی یار تگ کرده بود حالا کارش چی بود؟ این بهم گیر میده نی نی یار 

اون یکی نوشته این به من گفته به تو ربطی داره؟ نی نی یار تعلیقش کن

یعنی واقعا کرک و پرم ریخته بود .... فکرکردم واقعا بچه هستند نگاه تاپیک هاشون کردن بچه هم داشتن   

کاش یکم مهربون تر باشند ادمها دلیل حال بد کسی نباشند   

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی ادم با کلی تربیت مختلف تو‌سایت از دختر۱۳ساله تا خانم سن بالا و‌همچنین اقا 

پس اینگونه رفتارا طبیعیه بخاطر تربیتشون بخاطر سنشون بخاطر جنسیتشون 

خیلیا هستن میگن بزرگیم سنمون مثلا۳۰باهاش چت میکنی بهزیر۲۰میخوره یا میگه خانمم از لحنش میفمی اقاست

مجازیخ دیگ‌همه جوریش هست

کلی ادم با کلی تربیت مختلف تو‌سایت از دختر۱۳ساله تا خانم سن بالا و‌همچنین اقا  پس اینگونه رفتا ...

درسته مجازیه اما واقعی دل اون بیچاره ای که حالش بده تاپیک زده میشکه حالا تو بینش چندتا کامنت درست و راهکار هم ادم میبینه ولی اونی ک توهین و مسخره میکنن واقعی میشکه دل یکی . و ناراحت میشه 

فکر کن ب خاطر مشکلت نظر بخوای بقیه بخندن بهت و یا توهین یا قضاوتت کنن بیین چ حالی بشه 

یعنی قشنگ آدم از تاپیک زدن پشیمون میکنن 😑

آره من دیدم که طرفربعد تاپیک دیگه غیبش زده

یکی نیست بگه تو که راهکار نمیفهمی چیزی نمیدونی چرا سکوت نمیکنی و نمک میپاشی رو زخم طرف