2777
2789
اقا چرا تاپیک قبلیتو قفل کردی من اومدم بگم واقعا ترسناکه هاااا منم همینحوری ازدواج کردم ولی واقعا بچ ...

ترسیدم حمله کنن بهم قفل کردم😂

اره واقعا من برگام میریزه چجوری طرف و نشناخته میگیرن البته گاهی اوقات واقعا خوب درمیاد ولی خب الانا دیگه این مدل ازدواجا عجیبه

انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشین😍

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

همین دیگه اخرم سنت زیاد میشه میگی این سرش کج بود اون پاش کوتاهه اون دستش چاقه اون لخمو بود😁😁

من با ظواهر کاری ندارم میگم باید عاشق یکی باشم تا بتونم ب رفتن زیر یه سقف فکر کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ظواهر کاری ندارم میگم باید عاشق یکی باشم تا بتونم ب رفتن زیر یه سقف فکر کنم

میفهمم منظور شما رو خب این نیاز به این هست که جلسه های صحبت بیشتر باشه تا هم با ظاهرش و هم به اخلاقش بیشتر توجه کنید

میفهمم منظور شما رو خب این نیاز به این هست که جلسه های صحبت بیشتر باشه تا هم با ظاهرش و هم به اخلاقش ...

اقا من اصلا از خواستگاری بدم میاد

دوست ندارم کسی بدون شناخت قبلی و ارتباط بیاد خواستگاری ای خدا🤦‍♀️😂

اقا من اصلا از خواستگاری بدم میاد دوست ندارم کسی بدون شناخت قبلی و ارتباط بیاد خواستگاری ای خدا🤦‍♀ ...

البته منم خودم موافقم ولی به شرطی که واقعا هدف ازدواج باشه خیلیا رو تو همین سایت میبینم طرف مشخصه قصد و نیتش اما خب خیال پردازی اینو دارن که اخرش ازدواج میشه