2777
2789
عنوان

جلوگیری از بارداری

387 بازدید | 21 پست

خانوما یه سوال دارم من دو سه ماهی میشه که از ده روز قبل موعدم دیگه جلوگیری ندارم از همین نی نی سایتیا شنیدم که گفتن احتمال بارداری خیلی خیلی کمه تو اون تایم

و خداروشکر اتفاقی هم نیفتاده حالا این مسئله درسته یا نه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

خیر درست نیست ...من یک تجربه گر هستم که همچین گولی خورده 😐

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

همیشه ی روش جلوگیری داشته باش به این حرفا اکتفا نکن 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
وااااااای جدی ؟؟؟من سه ماهه دارم این کارو میکنم

شما یا خیلی خوش شانسی یا در حال حاضر مشکلی  داری که کلا باردار نمیشی...وگرنه این اصل روش جلوگیری نیست ...یک درصد هم روش حساب نکن

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...