2777
2789
منمممم  خدا شاهده اگه ن برای کتاب های استخدامی بود میذاشتمش کنار ی خونه ی دیگه راحت میشدم

اره منم هی میذارم یه جا نبینم بازم میجورمش

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از چیزایی که تو گوشیت هس حالت بهم میخوره نه خوده گوشی ببین سعی کن برنامه ریزی کنی عزیزدلم مثلا بجای اینکه آهنگ غمگین گوش بدی یه پادکست یا کتاب صوتی گوش کن که تو رشد فردیت موثر باشه بخدا که ما خودمونو تغییر بدیم زندگیمون زیررو میشه🌱😁راهنمایی  خواستی صدام بزن

چکار کنم خو،کارم میکنم باز دستمه

قفل بزار و رمزشو بگو ب یکی) بعد سرگرم کن خودتو بعد وقتی خواستی باز کنی میبینی قغلو بلد نیستی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑
وتی الان مشهدی؟ میرید حرم؟ میشه رفتی برای شفای پدرم دعا کنی🙏😿

دیگ نمیرم‌گلم

پریشب رفنه بودم جانا.شرمنده.

ولی بازم ازاینجا دعاتون میکنم 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍