2777
2789
عنوان

یک ماه و نیمه که جدا شدم

451 بازدید | 32 پست

سلام خانما سال نوتون مبارک

میشه لطفا اونایی که تجربه ازدواج مجدد داشتن تجربیاتشونو بگن

من خودم یکسال و نیمه که خونه پدرم زندگی میکنم ولی یکماه و نیمه که بطور رسمی جدا شدم . هنوز اصلا توان پذیرش یه فرد جدید رو ندارم چون خستگی زندگی قبلی هنوز تو تنمه. الان چنتایی خواستگار دارم ولی خب فک نمیکنم هیچوقت بتونم مجدد وارد زندگی جدید بشم

خیلی زوده ب این چیزا فکر کنی

تقریبا بعد شیش ماه آرامش میگیری 

بعدش بفکرهمه چی میوفتی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه دختر دارم.فعلا پیش باباشه ولی ۹ سالش که بشه اگه خودش راضی باشه میارم پیش خودم

خدابهت ببخشه عزیزم.سعی کن مستقل بشی کارپیداکن بعدبادخترت یه زندگی آروم تشکیل بده 

من ازدیوانگان دیدم هزاران عاقل مرده .

بله کاملا طبیعیه الان امادگی پذیرش فرد جدید ندارید

اصلا الان فکر ازدواج نباش هنوز تاثیر تنش زندگی قبلیتو داری ممکنه با یه تصمیم عجولانه و اشتباه خدا نکرده دوباره درگیر مشکلات بشی

خودم شاغلم مشکل مالی ندارم و یه خونواده ب شدت حامی و همراه دارم. هرچی فک میکنم هیچ دلیلی واسه ریسک نمیبینم. نظر خودم اینه.خواستم از تجربه و نظر بقیه استفاده کنم