بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من روزی یه قاشق میخوردم. یعنی بعد از سقطم همه هورمونا هم ریخت من اصلا صورتم جوش نمیزد کلافه شده بودم هنوز خوب نشده بود دوباره جاش میزد به خاطر چیز دیگه سیاه دونه عسل خوردم خوب شد خوب خوب خوب. البته میگن که برای تنظیم هورمون رازیانه عرقش با یه قاشق عسل 40 روز به غیر از دوران قاعدگی خوبه. فقط یه استکان کوچیک و یه قاشق عسل برای تنظیم قاعدگی و هورمون میگن خوبه (البته این رو طبق نظر دکتر باشه بهتره چون باید مزاج تون رو بدونه)
یعنی هیچ راهی نداره کلا خوب بشه هیچ دکتری مثلا غدد یا دکتر زنان
احتمالا دکتر زنان باید خوب باشه... بلاخره هرچی هورمون رو تنظیم کنه می تونه این جوشا رو ببره..ولی سیاه دونه عسل هیچ ضرری نداره و تامین کننده سلامتی هست من آدم ایی رو میشناسم با وجود سن بالا سیاه دونه عسل میخورن سر حال و نه قند دارن نه چربی نه فشار خون عالیه
من سر کار میرم بخدا اصلا حال ندارم هم اینکه یادم میره
درست کن بزار یخچال هر وقت از روز که در یخچال باز کردی یه قاشق بخور ساعتش فرقی نمیکنه. من نیم کوب نمی کنم همین جور سیاه دونه سالم میرزم به عسل خرابم نمیشه