2777
2789
عنوان

خانم ها مقدم ترند

575 بازدید | 20 پست

امروز به سرم زد برای اولین بار وجه تسمیه(ریشه) خانم ها مقدم ترند رو گوگل کنم بلکه یکم اطلاعاتم زیاد بشه بعد از اینکه فهمیدم ریشه ش از کجا میاد گفتم خالی از لطف نیست که شما هم بدونید

اولین ریشه ش برمیگرده به داستانی در ایتالیا:

در قرن هجدهم میلادی در ایتالیا، پسر ثروتمندی تصمیم می گیرد با دختری از یک خانواده فقیر ازدواج کند، ولی با ازدواج آن دو به دلیل آنچه اختلاف طبقاتی می نامیدند، مخالفت شد. دختر و پسر از هر روش و راه حلی برای موافقت خانواده های خود استفاده کردند، ولی موفق به کسب رضایت آنها نشدند.

آنها تصمیم گرفتند تا با هم خودکشی کنند. به همین دلیل بالای کوهی مشرف به دریا رفتند تا خود را از آنجا به پایین پرتاب کنند و به زندگی خود پایان دهند. دختر قصد داشت تا پیش از پسر خودش را پایین بیندازد؛ اما پسر مانع می شود، زیرا نمی توانست مرگ او را ببیند. به این ترتیب، پسر خود را از کوه به پایین انداخت و  جان خود را از دست داد.

دختر که منظره هولناک خودکشی پسر را دید، از فکر خودکشی منصرف شد و به روستای خود بازگشت. چند ماهی نگذشته بود که او با پسر دیگری آشنا شد و با او ازدواج کرد.

این ماجرا در میان اهالی روستا  حسابی سر و صدا کرد بود. آنها دختر را مستحق ملامت می دانستند و می گفتند : اول زن ها...و اینگونه او را نکوهش کرده و به داستان عاشقانه پیش از ازدواجش اشاره می کردند

ریشه دومش هم برمیگرده به دوران غارنشینی 

اول مردان خانم ها را داخل غارها میفرستادند تا اگر جانوری چیزی اونجاست اول ضعیف تر رو بخورند تا قوی ها باقی بموند یعنی مردان 

که البته دوستان بگم این مورد آخر به تایید نرسیده و بنظرم یکم غیرقابل منطقه دوست دارم نظرات شما هم بدونم البته از اونجایی که اینجا کسی علاقه ای به بالابردن اطلاعاتش نداره اصلا بعید نیست که تاپیکم نظری نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.