2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریود شم🥲🥲🥲🥲🥲 اگه راهی دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 65 پست

بچه ها شاید باورتون نشه یدفه یه خانم خیلی معمولی ۲۸ ساله با شکایت یبوست و دل درد اومد 

با شک به انسداد فرستادمش گرافی

وقتی عکسشو میدیدم و تحلیل میکردم چرا تو لگنش توپ هست دوزاریم افتاد خانم در حال زایمانه و فکر میکنه اون زوری که میزنه بخاطر یبوسته!

نمیدونست بارداره و نیم ساعت بعدش زایید🥲

و وقتی بعد از زایمان ازش پرسیدم که شک نکردی چرا پریود نمیشی؟ گفت نه چون راحت شده بودم از پریودی، خوشحالم بودم😐

کلا بچه ش خیلی ریز بود ، خودشم میگفت حس میکردم دلپیچه دارم یه وقتایی! خیلی بیخیال بود.

+خدا رحم کرد بچه تو دسشویی به دنیا نیومد

وگرنه این مادر ممکن بود فلش تانک رو هم بکشه

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شاید باورتون نشه یدفه یه خانم خیلی معمولی ۲۸ ساله با شکایت یبوست و دل درد اومد  با شک ب ...

توجه‌تان را جلب میکنم به این!

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
یعنی اگه برای منم کار ساز باشه برات ۵ تا آیه الکرسی میخونم

انشاالله که هست مرسی عزیزم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
بچه ها شاید باورتون نشه یدفه یه خانم خیلی معمولی ۲۸ ساله با شکایت یبوست و دل درد اومد  با شک ب ...

واااای عجب زن احمقی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

عزیزم من همیشه پریودام 2 3 روز عقب میفته بعد میشم کلا همیشه اینطور بوده مثلا 1 شهریور شدم 5 مهر 9 ابان ولی اذر اصلا پریود نشدم البته تو حموم بودم 2 قطره خون اومد ازم رفتم نوار گذاشتم دیگه هیچی نیومد ولی 1 دی کامل پرییود شدم بعدش 2 بهمن شدم ولی 8 بهمن اومدم ایارن یعنی تغییر اب و هوا و... اشتم که موند تااااا 16 اسفند شدم حالا نمیدونم تنبلی دارم چی دارم نظرت چیه البته میدونم باید برم دکتر و سونو ولی واقعا نمیخوام برم