2777
2789

سلام به همگی،الان برای سفر به بندرعباس وقت مناسبیه؟لطف کنید جواب بدید همگی

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم میرم بندر نمیدونم هنوز ولی قشم که هوا عالیه و البته بینهایت شلوغ جای سوزن انداختن نیس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
هوا خوبه ولی وحشتناک شلوغه،،، ویروس جدید هم در کمینه،،، من و پسرم گرفتیم پسرم ۶ روز بیمارستان بستری ...

بهتر باشید عزیزم🌸

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

سلام دوست خوبم 

ب لحاظ اب و هوا.  عالیه و بهترین موقعیت سفر

ب لحاظ مالی چون پیک عید هست قیمت ها دقیقا 3.4 برابر میکنن.  مثلا اگه سوییت تو ماه اسفند بهمن دی میدادن 500 تومن الان میدن یک و پونصد.  وضعیت خرید هم همینه 

به لحاظ جاده ها ب شدت شلوغ

شهر ب شدت شلوغ

فک نکن ماه رمضانه مردم نرفتن همه رفتن بندر.  شیراز 

سلام دوست خوبم  ب لحاظ اب و هوا.  عالیه و بهترین موقعیت سفر ب لحاظ مالی چون پیک عید هست ...

اینا رو برای شوهرم میخونم بیخیال بشه خداکنه😅ممنون عزیزم❤