2777
2789
عنوان

دعوا تو عقد

391 بازدید | 8 پست

بچه ها امروز افطار الکی الکی با شوهرم دعوام شد. من کلا کم خور هستم زود سیر میشم گشنمم شه حتما یچی باید بخورم خودمو زیاد نگه دارم میترسم معده درد بگیرم سر همینم وقتی با شوهرم میریم بیرون کم میخورم چون از صبحش خب خونه بابام گشنم شده خوردم دیگه

حالا امروز هی گیر داد اذان دادن فلان چیز بخرم بخوریم از ده تا نه تاشو گفتم نه قاطی کرد گفت از اول عقدمون همینی انگار به مالم شک داری فکر میکنی خوردن نداره نکنه فکر کردی من حروم خورمو ... 

منم گفتم چه ربطی داره ما الان عقدیم قبل دیدنت نمیتونم گشنه بمونم تا بیای میخورم خونه گشنه نمیام ک

اما بریم سرخونه زندگیمون همش خونه خودمونیم خوردن بیشترمم میبینی

دوباره گفت نه تو فکر میکنی فقط خودت مومنی منی که کاسبم نونم خوردن نداره فکر نکن نمیفهمم... دعوامون شد

خیلی ناراحتم اصلا موندم چرا اینارو گفت من مذهبی تر هستم اما اونم اهل نماز روزست نمیدونم چرا اینطور گفت گیجم اصلا

چه کار کنم؟ 

هر شب بهم پیام شب بخیر میداد امشب نداد

نمیخوام کش پیدا کنه

اما خب الکی گیر داد نمیخوام من برم سمتش که فکر کنه درست میگفته

چکار کنم گیر افتادم

خونه ی بابات کمتر بخور بچه نیستی ک نتونی تحمل کنی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

خب حالا کمتر بخور وقتی قراره باهاش بری بیرون مردا دوست دارند احساس قدرت کنند این یکی از راه هاشه که تو مدام پیشنهادش رو مس میزنی البته اگه طرفت مثل شوهر من بود کلی هم ذوقت می‌کرد 😂😂😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی بابات کمتر بخور بچه نیستی ک نتونی تحمل کنی

من میخورم اما اندازه شکمم

خب اون زیادی پیشنهاد میدونه همون یدونه برا من بیه تو تایم دو ساعتی که باهمیم چقدر گنجایش دارم مگ

حتما بنده خدا گشنش بوده تو هم نذاشتی بخره ناراحت شده 

میذاشتی بخره تو هم اندازه دوقاشق باهاش میخوردی

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
حتما بنده خدا گشنش بوده تو هم نذاشتی بخره ناراحت شده  میذاشتی بخره تو هم اندازه دوقاشق باهاش م ...

نمیدونم

آخه همش از من نظر میخواست ک انگار به هوای من میخواست بخره

اگه میگفت گشنشه یا دلش میخواد که نه نمیگفتمش

نمیدونم آخه همش از من نظر میخواست ک انگار به هوای من میخواست بخره اگه میگفت گشنشه یا دلش میخواد که ...

خب خواسته شما انتخاب کنی 

عب نداره حالا نمیخاد شما نازشو بکشی بذار وقتی خودش زنگ زد یا اومد بگو من به تو و پولت شک ندارم فقط سیر بودم و اینسری خواستیم بریم بیرون زودتر بیا که منم چیزی نخورم تو خونه 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

از من به تو نصیحت

خوب گوش کن لاوم...

اینجا شما مقصر نیستی اون مقصره و با بدبینی اشتباه قضاوتت کرده

پس... اصلننننن. تحویلش نگیر و قربون صدقه‌ش نرو اما زیادم بد رفتار نکن مقصودم اینه اگه تا الان کلمات محبت آمیز استفاده میکردی بزار کنار... و یه شب بخیر صبح بخیر ساده بگو اگه جواب داد هیچی همون‌طور که گفتم سرد باش تا ببینی میفهمه اشتباه کرده یا نه

اگه نداد دیگه همین رو هم بهش نگو فقط همین یه دفعه رو امتحان کن که بگی تو کارت رو انجام دادی و کوتاهی از اونه

اونم خب ب کارش فکر میکنه و میفهمه اونه ک اشتباه کرده