2777
2789

سلام.من دیروز و امروز ساعت چهار و خورده ای بیدار شدم.رفتم یه لیوان آب خوردم.ساعت اذان گوشیم 5/37بوده،گقتم خب یه ساعت که وقت دارم.الان دیدم این دوروز دقیقا موقع اذان من آب خورده بودم.یعنی روزه م باطله😥😓عجب گیری کردیم با این ساعت.خب نمی دونستم 

درست میشه دایی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه باطل نیست  به دلایلی که مربوط به ساعات اوقات شرعی میشه  ولی سعی کن دیگه هواست جمع ...

اره تازه فهمیدم ساعت گوشیم مثلا اذان مغرب یه ساعت بعد اذانی که تلویریون میگه.اذان میده.اشتباه خودمم بود به گوشی اعتماد کردم.باید تی وی میدیدم.

درست میشه دایی  

بابا تو خوبی که

من امروز سحری خوردم اذان گفت نماز خوندم همین که نمازم تمام شد رفتم یه بطری آب سر کشیدم یه دفعه یادم اومد روزه هستم آب پرید تو گلوم اوضاعی داشتم😂😂😂🤕

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

این غلطه چون میگن روزه دار حتما باید هواسش جمع باشه  حتی اگر یک دیقه زود تر روزت رو باز کنی ...

با کمال احترام نظرتون اشتباهه گل

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
فک کنم نه من که راحتم کلا پا نمیشم یه سوال من موقع نماز یه لحظه قاطی کردم نیت کردم که روز ۴ ماه رم ...

منم هیچ وقت پا نمیشدیم.این دوروز و نمیدونم چرا بیدا شدم.نه مال شما درسته.فکر‌نکنم اشکال داشته باشه

درست میشه دایی