2777
2789
عنوان

باطل سحر ،خانومای مذهبی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 20 پست
دقیقاااا یه سری‌ها میان فقط میگن نه اینکارو نکن فلان میشه و ….اینا تو زندگیشون ندیدن این چیزارو&nbs ...

من علائم خاصی ندارم فقط دوساله حکم های دادگاه کلا به نفع اون میاد و من همیشه به در بسته میخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه علائمی ؟

استرس و اضطراب، احساس تنها نبودن، ترسیدن، شنیدن صدا، دیدن موجودات نامرئی، کابوس و خواب های مستهجن، سنگینی سر و سردرد، دلگیر بودن و علاقه به گریه، علاقه به خوابیدن زیاد، ضعیف شدن موقعیت اجتماعی ، بیماری نامشخص ،...

علائم خیلی زیادی وجود داره اما من سعی کردم مهماشو بهت بگم 

استرس و اضطراب، احساس تنها نبودن، ترسیدن، شنیدن صدا، دیدن موجودات نامرئی، کابوس و خواب های مستهجن، س ...

ممنون عزیزم من هیچکدوم رو ندارم فقط یکیش که قبل از ازدواجمم این علایم رو داشتم فکر نکنم به خاطر سحر باشه