2777
2789

بچه ها سلام 

امشب خیلی دلم گرفته فهمیدم اونی که تو مجردی عاشقش بودم داشتم تو عشقش میمردم اونم به من حس داشته 

بابام  تو روم گفت من بهش گفتم نه🤦‍♀️

حق نداری با دختر من خوب باشی بعد مامانش چند روز پیش گفت ما به زور نشوندیمش سر سفره عقدش مادرش قسمش داده که ابرو ریزی نکن میخواسته نیاد سر سفره عقد با اینکه با زنش دوست بودن اما خوب اونم مجبور شد نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده الان هر دو ازدواج کردیم ولی وقتی میبینمش واقعا قلبم درد میگیره اینکه الان فهمیدم حسمون دوطرفه بوده حالمو بد تر کرده چیکار کنم از فکرش درام؟ فامیل هم هستیم کمو بیش همو میبینیم🥲💔

چرا به خوده من تو مجردیامون نگفت اخه😭🤦‍♀️

اون زنش سریع بچه هم آورد یعنی اون الان باباس یه اسمی نزدیک به اسم من گذاشت رو بچه اش ولی من بچه ندارم چیکار کنم واسه اینکه بهش فکر نکنم عذاب بکشم؟ 

فقط حرف منو اونایی که عاشق شدن می‌فهمن من با تمام وجودم قبطه میخورم به کسایی که با عشقشون ازدواج کردن.....♥️🙃

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

دیگه گذشته ها گذشته خیلی میخاست میومد به خودت می گفت خواهشا گند نزن به زندگی خودت اونم که الان بچه داره بچسب به زندگیت قسمت هم نبودید

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخان افکارتو بهم بریزن مگه میشه من از یکی خوشم نیاد باهاش دوس بشم و بعد برم خواستگاریش بعد سرسفره عقد با ایه و قسم برم؟؟ مگه خونواده دختره زور کردن توروخدا دخترمونو بگیر؟؟؟؟ همش فیلمه فیلمممممم

دیگه گذشته ها گذشته خیلی میخاست میومد به خودت می گفت خواهشا گند نزن به زندگی خودت اونم که الان بچه د ...

اره از شوهرم و بچه ی اون خجالت میکشم واقعا💔

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

الهی عزیزم سرنوشته دیگه هر کی به یه جا گره میخوره

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
عزیزم ب قول خودت دیگه دیر شده پدرتو نباید ببخشی ولی سعی کن ب زندگی خودت عشق بورزی و عادت کنی چون چار ...

💔🤦‍♀️