2777
2789
عنوان

کمک نکردن پدرشوهر

270 بازدید | 18 پست

برای خرید خونه دویست میلیون کم داریم ولی پدر شوهرم با اینکه پولداره و واسه داماد هاش خرج میکنه حاظر نیست این پولو که ده برابرشو دارن قرض بده به ما

حتی دنبال وام بودیم بهانه آورد که ضامن هم نشد

همه چیزمونو فروختیم سه میلیارد جور شد ولی این آپارتمانی که دیدیم سع میلیاردو سیصده توی مشهد  و طرف با سه میلیاردو دویست هم راضی شده

همین خونه خوب بود که دوست داشتیم هردومون

مردم شانس دارن برای پسرشون خونه میخرن بعد پدر شوهر من زورش میاد دویست تومن قرض بده 

هعی 😔😔😔

شوهرم میخواست پول نزول بگیره ولی من نذاشتم گفتم نمیذارم خونه ای که میخوایم توش زندگی ‌کنیم با پول کثیف بخری

چیزی هم برای فروش نداریم 😭😔

مجبوریم بریم خونه کوچیک تر برداریم

نکنه پول هم قرض نمیدن که پسرشون استقلال داشته باشه

ولی این دشمنیه

شوهرم با خانواده اش هم بحثش شده متاسفانه

کاشکی پدرم میداشت کمک میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک نصیحت :تو زندگیت سعی کن نون خالی بخوری محتاج کسی نشی 

حالا این که راه داره یک خونه ی کوچیک تر بگیرید بعدا که پستو بالتون باز تر شد یک بهترشو بخرید ولی زیر دین همچین ادمی نرید

یعنی فعلا داخل این آپارتمان که میخرید زندگی نکنید تا یک سال بدید رهن اون ۲۰۰ میلیون کسری جور بشه و خ ...

عزمزمه میگه کلا نداریم که بخریمش چجوری اجاره برن

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
یعنی چی

یعنی آپارتمان رو بخر با مستاجر و پول رهن مستاجر رو بده برای پول خونه 

یکی دو سال بعد خودت پول جور کن و پول مستاجرو بده و خودت برو بشین 

البته بسته به اینه که پول داشته باشی که بری یه جای کوچیک فعلا بشینی تا پول مستاجرو جور کنی

یعنی چی

راست میگه 

مگه نمگی سه میلیارد داری  

سیصد میلیونم خونرو بده رهن 

خودت بشین همون جایی که هستی 

تا سال بعد سیصد میلیون جور کن مستاجرتو دربیار خودت برو بشین 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
یعنی فعلا داخل این آپارتمان که میخرید زندگی نکنید تا یک سال بدید رهن اون ۲۰۰ میلیون کسری جور بشه و خ ...

آها ولی شوهرم مخالفه با اینکار میگه مستاجر خونه رو خراب میکنه

یعنی چی

یعنی مثلاً شما این آپارتمان رو میخری .

میدادی دست مستاجر ۴۰۰رهن کامل...

خودت اگه خونه یا جایی برای موندن نداری میری یه خونه ۲۰۰تومنی رهن می‌کنی  تا الیافی پواچلت جور بشه خونرو‌ازمستاجر بگیری خودت بری بشینی.

البته اگه واقعا خونرو‌دوست داری اینکارو بکن واگرنه یه مورد دیگه پیداکن

عزمزمه میگه کلا نداریم که بخریمش چجوری اجاره برن

نه دیگه میگه فقط ۲۰۰ میلیون کم دارن مثلا میتونن این آپارتمان رو ۴۰۰ رهن بدن ۲۰۰ میلیون کسری پولشون جور بشه و با بقیه هم یک جا کوچیکتر رهن کنند .