2777
2789
عنوان

پسر برادرشوهرم یه هفتس مهمونمه 🤫

3388 بازدید | 150 پست

۱۶ سالشه خونه خودشون یه شهر دیگس اومده اینجا خونه ما من مشکلی ندارم با بودنش طفلی کاری به چیزی نداره زیاد و اینکه منم از تمهایی در اومدم تو خونه

ولی خب الان بعد یه هفته یکم اذیت میشم اول اینکه من آدمیم که باید تو خونه آزاد بپوشم الان که ایشون هست نمیتونم و واقعا شبا خوب خواب نمیرم احساس خفگی میکنم

و مورد دوم که مهم تره اینکه من الان ماه سوم اقداممه و ماه رمضونه باید بعد افطار تا سحر اقدام کنم و برم حموم و خب ایشون هم که پسر بزرگه و متوجه میشه واقعا نمیتونم و شرایط سختیه و منم نمیخوام حتی یه روزو واسه اقدام از دست بدم چه برسه یه ماه

همش خونست و جایی نمیره فقط یه شب رفت خونه یکی دیگه از عموهاش کلا پیش ما راحت تره

فکر نکنم فعلا بره شهرشون شبا هم بیداره تا دم صبح واقعا نمیدونم باید چیکار کنم رهکار بدین 

مشکلی بابودنش ندارم فقط بگین چیکار کنم واسه اقدامم😬😬😬

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه بابای باشعورش نمیگن پسرجان بیا خونه؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

واقعا متاسفم واسه شعور پدر مادرش✋

گناهی ندارن عزیزم اونا هم هرروز زنگ میزنن میگن برگرد چند بار زنگ زدن عذرخواهی کردن از ما ولی خب خودش نمیره میگه میخوام بمونم فعلا

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

نمیره باز خونه عموش؟

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
صبح زود بیدارش کن نتونه شبا بیدار بمونه

زشته عزیزم میگه یه بار اومدم خونشون نمیذارن بخوابم شاید به پدر و مادرش بگه بد میشه