میدونید راستش طرف خیلی به ما نزدیکه،زنداداشمه هر بار تو موقعیت های مختلف دزدی میکنه،ما با خانوادش هم خیلی رفت و امد داریم دقت کردیم وقتایی که مادرش هست اینکار انجام میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون جا تومجلس کولی بازی دربیار فلان چیز نیس یا اگه میتونی یه چیز قیمتی فیک دم دست بزا ...
مثلا یه بار خیلی سال قبل دبیرستانی بودم تولد گرفته بودم همکلاسی هامو دعوت کردم کلی ذوق داشتم بعدا پول جمع کردم قرار بود باهاش گوشی بخرم،مامانم پولامو برد گذاشت کمد شبش رفتم پولارو بیارم بشمارم که گوشی بخرم مامانم هر چی گشت خبری از پول نبود انگار اب یخ ریختن روم
همون جا تومجلس کولی بازی دربیار فلان چیز نیس یا اگه میتونی یه چیز قیمتی فیک دم دست بزا ...
البته الان دیگه میدونیم چه خبره ازش قایم میکنیم میدونیم قراره بیاد پولارو بر میداریم،ولی از دیروز که فهمیدم که تو خواستگاریم از پدرشوهرم دزدیده خیلی ناراحت و متاسفم،البته شوهرم بعد از ۴_۵ سال تازه گفته ولی واقعا جلو خانواده شوهرم خیلی زشت بوده مبلغ کمی هم نبوده،مامانم کت پدرشوهرم رو برای احترام گرفته زده چوب رختی،اونم حساب پولشو داشته شب رفته دیده پولش کمه