2777
2789

جریان از این قراره که دختر خالم قبلا با یه پسری تو رابطه بود و این پسر واقعا از همه نظر عالی بود دختر خالمو خیلی دوست داشته و براش هرکاری میکرد طوری که همه دخترا روش کراش بودن و همه دوست داشتن جای دختر خالم باشن اما از اونجایی که دختر خالم دوسش نداشت سر یه موضوع الکی باهاش کات کرد 

پسره هم خیلی ضربه بدی خورد 

بعد از اون تقریبا همه دوستامون به پسره پیشنهاد رل دادن 

پسره با یه دوتایش رفت تو رابطه ولی سر چند روزه کات میکرد و میگفت عشق اول و اخرم فقط فلانیه(دختر خالم)

حالا بعد چهار سال دختر خالم فهمید هیشکی اون نمیشه واسش و میگه حتمن دوباره باید بدستش بیارم 

حالا شما بیاید بگید چکار کنه بهش پیام بده چی بگه 

یه طو که غرورش حفظ بشه و پسره دوباره پیشنهاد بده بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۴ سااااااااال  

مطمئنی پسره رل نداره الان؟؟؟

والا حس میکنم هر حرکتی هم که بزنه پسره قهوه ایش کنه

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

وقتی اونم میخواد اوکیه دیگه

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

بنظرم دلو ب دریا بزنه بگه خوابشو دیده 

یاهم یه چت الکی باهم بکنین ویه نفرخودشو جای پسره جابزنه بعدش ک چت کردن توچت قرار ملاقات بذارن 

بعدبره ب خط اصلی پسره بگه چرا وقتی این خطت هست با اون قرار گذاشتی و بعدش اون خط روهم بسوزونین ک دردسر نشه و سر بحث هم بازشده باشه براشون 

پسره مگه اسباب بازی دختر خالتونه که هروقت خواست براش باشه نخواست بندازتش دور  باخودش اینطور رف ...

خب عزیزم میگم شرایطی پیش اومد یعنی دوست صمیمی دختر خالم الکی اومد نقشه ریخت و پشت دختر خالم حرف زد و گف دختر خرابیه حتی شاهد الکی اورد این پسره هم فقط گفت فکر نمیکردم عشقم ایطو هرزه باشه ..دوست دختر خالم اومد همه چیو پاک کرد فقط همین یه حرف پسره رو زاشت و نشون دختر خالم داد ،دختر خالمم اینو که دید همه چیو تموم کرد دیگه پسره هرچقدر خواست براش توضیح بده هرچقدر گفت برگرد دختر خالم قبول نکرد

بهش پي ام بده يه سوال متفرقه بپرسه بعد بحثو باز كنه احتمال زياد پسره خودش بحثو باز كنه و گرم بگيره

یعنی چی بگه اولش ؟پسره الان چهار سال گذشت از اونموقع و نمیدونیم عکس العملش چیه

بعد ۴ سااااااااال     مطمئنی پسره رل نداره الان؟؟؟ والا حس میکنم هر حرکتی هم که بزنه پسر ...

نمیدونیم ،خب از همین میترسیم دیگه که پسره قهوه ایش کنه,😂😂

بنظرم دلو ب دریا بزنه بگه خوابشو دیده  یاهم یه چت الکی باهم بکنین ویه نفرخودشو جای پسره جابزنه ...

عجب نقشه ای ،اخه شمارش که داشتو الان خاموشه و فقط ایدی اینستاشو هست