2777
2789
عنوان

حالم بده چیکار کنم

230 بازدید | 25 پست

شوهرم خونمو کرده توشیشه چند ساله کار کردم ماشین گرفتم چشم نداره ببینه همش میگه مال منه خودشم کم نداره نمیتونم فعلا جدا شم ولی هرروز میکوبه منو روانی شدم

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که شوهرم اینجوری باشه خیلی شیک جواب اش رومیدم......همه چی هم به نام خودم میکنم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
مگه زندگی مشترک مال من و تو داره  بگو آره عزیزم واسه شماست تمام

داره میگه من ومیکوبه بعدبگه عزیزم مال شماست؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
داره میگه من ومیکوبه بعدبگه عزیزم مال شماست؟ 

میکوبه که داره چرت میگه 

میخواد قدرت نمایی کنه مثلا بگه واسه من 

خب بگه

استارتر هم بگه باشه 

چی میشه ؟! سندش منتقل میشه به نام آقا ؟! نه 

پس اصلا اهمیت نداره

مهم‌ این هست که به نام خودش باشه 

میکوبه که داره چرت میگه  میخواد قدرت نمایی کنه مثلا بگه واسه من  خب بگه استارتر هم بگه ...

اصلا چرابایدبکوبه....این مردا مریض اند 

چی پیشنهاد میکنی؟  جنگ درست بشه یا با زبون این آقا رو کمی آرام تر کنه ؟

چرابایدهمیشه خانوم کوتاه بیاد وازجنگ جلو گیری کنه مگه  زن برده است که همش بکوبن واونم هیچی نگه .......نمیشه که همش بازبون مگه بچه ان مردا ؟! پس برن مهدکودک

مگه زندگی مشترک مال من و تو داره  بگو آره عزیزم واسه شماست تمام

بابا میگه تو کلاهبرداری تو هیچی نداشتی ادمت کردم همش بهم گیر میده بخدا هرچی میپیچونم بحث پیش نیاد تهدیدم میکنه

چرابایدهمیشه خانوم کوتاه بیاد وازجنگ جلو گیری کنه مگه  زن برده است که همش بکوبن واونم هیچی نگه ...

اخه با کوتاه اومدنمم راضی نمیشه میگه تاماشینو بهم ندی ولت نمیکنم

بابا میگه تو کلاهبرداری تو هیچی نداشتی ادمت کردم همش بهم گیر میده بخدا هرچی میپیچونم بحث پیش نیاد ته ...

وا 

که چی مثلا 

با یک وکیل مشورت کن 

بقیه مسایل زندگیت خوب و روبراه هست ؟