من دوساله سر مشکلاتی دیگ با همسرم زندگی نمیکنم(طلاق نگرفتیم) این دوسال هر کسی پرسید گفتم تو ی اختلاف اینجوری هردو مقصرند! در صورتی ک همسرم بیماره روانیه و مشاور تایید کرد حرف منو... من مدت ۶ ماهه مستقل زندگی میکنم،دو شب پیش بعد دو سال پدرم ۶ تومن عیدی برام زده بود ک من نه احتیاج داشتم نه برام این چیزا اهمیت داره... پدرم وضع مالیش خیلی خیلی خوبه و واقعا ۶ تومن هیچی نیست... بعد امروز بهم میگفت تو رفتی زندگیت رو نابود کردی تا آخر عمرت میزنم تو سرت ک میخوای طلاق بگیری و... پدر من یه خیانتکاره و زن دوم داره (صیغه) امروز اون پولی ک واااااااااااقعا هیچی نبود رو زد تو سرم بهم گفت از خونه من برو بیرون(ی واحد برام خریده بود ک مستقل زندگی کنم)پولش رو ک در جا برگردوندم به مادرمم گفتم بهش بگه یک هفته مهلت بده تخلیه میکنم...میرم منزل مادربزرگم وسایلم رو میگذارم خودمم میرم خوابگاه یا پانسیون مدتی تا بتونم ی خونه اجاره کنم... امروز ب پدرم گفتم تو بزرگتر نیسی بزار حرمت خودش رو نگه میداره شما نگه نمیداری، خیلی بهم توهین کرد خیلی بد و بیراه گفت... از حرفاش دلم داره اتیش میگیره... من خیلی وقته میخوام از ایران برم منتهی همسرم نه میاد طلاقم بده ن میاد پاس بگیرم... فقط داشتم خفه میشدم میخواستم درد و دل کنم باهاتون😭
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...
احیانا با کمال معذرت پدرتون تو دعوا بهتون فحش رکیک میده؟
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
چون مهریم رو لازم دارم...وضع مالی پدرم خوبه ولی برادرام زیر پاش نشستن ک چیزی ب من نده ی خونه برام خرید ک اینم باید تخلیه کنم
عزیزم همه روز های خیلی خیلی بدی رو گذروندن ،واقعا ناراحت شدم اتفاق بدی برات افتاده، آنقدر کشش نده و طلاقت و بگیر، روی پای خودت وایستا برو سر کار و به همه ثابت کن که احتیاجی به هیچ مردی نداری چه پدرت باشه چه همسرت یا علی
باید موقع ازدواج حق طلاق میگرفتی الان راحت میرفتی از شر این مردهای گوه خلاص میشدی
از پدرم از شوهرم از برادر هام متنفرم... گیر افتادم توی برزخ واقعی
عزیزم همه روز های خیلی خیلی بدی رو گذروندن ،واقعا ناراحت شدم اتفاق بدی برات افتاده، آنقدر کشش نده و ...
سرکار میرم...حقوقم بد نیست دلم خوش بود ک بعد از همسرم دلگرم خانواده ای هستم ک از نظر عاطفی تامین بشم...شما باور نمیکنی من حسرت یک ساعت حرف زدن معمولی خواهر و برادری دارم
اصلا از خونه پا نشو حقته، موقع بچه آوردن باید به همه چیش فکر کنن! سر لجبازی همه چیتو نباز اما کار ...
نمیتونم جایی باشم ک منت روی سرمه از خودش و پولاش متنفرم...