2777
2789
عنوان

کسی هست لنفوم هوچکین داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8682 بازدید | 30 پست
خیلییییییی قلبییییییییی❤️😻

تازه اونم خیلی دپرس شده بود گفته بود میخوام بمیرم اینا تا چند ماه نرفت شیمی درمانی و اینا ولی بالاخره راضی شد رفت خداروشکر خوب شد نگران نباش خداروشکر این نوع سرطان نرخ پاسخ به درمان خیلی خوبی داره انشاالله خوب میشن 

شکر خدا خوشحال شدم که گفتی حالش خوبه  وقتی از اطرافیان یا غریبه حتی صحبت میکنیم و میبینم درمان ...

قربونت نگران نباش خوب میشه فقط روحیه خیلی مهمه خوشبختانه خیلی ها که این نوع بیماری رو دارن درمان میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اولین نفری هست که تو خانواده مبتلا شده دکترا هیچ اطلاعاتی ازش بهمون ندادن حتی زورشون میاد دا ...

ببین باید انگلیسی داخل منابع اطلاع رسانی سرچ کنی چیزای بهتری بیدا میکنی

۸سال که خیلی کمه😭

عزیزم درمانش واسه بیست سال قبل بود..خیلی دیر تشخیص داده بودن..ریه درگیر شده بود..اگه تشخیص زود باشه با توجه به درمانهای الان خوب میشد دیگه حداقل بیست سال زندگی میکرد.در این بیماری حتی پیوند مغز استخوان هم میتونن انجام بشن که اکثرا جواب میکیرن.نگران نباش.فقط ترس  رو بزار کنار و کامل از دکترش مراحل بیماریشو بپرس که بتونی تو روند درمان کمکش کنی.گفتم که همینقد که پسرخالم زنده بود واسه خاطز قوی بودن زنش بود اکه نه که خودش همون سال اول از ترسش تموم میکرد.شما چطور به مریضیش پی بردین

همسرتون خوب شده؟؟؟درک میکنم چه روزایی رو گذروندید  من تازه ۸ ماهه ازدواج کردم یه ماه بعد عروسی ...

چقدر شبیه همیم ماهم یک ماه بعد ازدواج مریض شد.اره خوب شد .البته ما جدا شدیم.

سال99مریض شده بود.البته بیماری اون از همه خطرناکتر بود دیگ سرطان خون از نوعall.

فقط امپولای زیرجلدی بهش زدنی درد میکشید میکف استخوانام درد میکنن

ولی خب فوت شد البته دلیل فوتش مریضیش نبود.سر مسائل ناموسی کشتنش.

سرطان خیلی زیاد شده 

اما خب من خیلیارو میشناسم خوب شدن .تو همون بیمارستانم دوست شدیم

باشه، توخوبی😏

نگران نباش اصلا.هوچکین از این خطرناکا نیست دیگه وقتیallخوب بشه اینا جای خود دارن.فقط روحیه رو‌حفظکن خودتو نباز .الان همه چی درمان داره.

من دو ماه یکسره تو بیمارستان همراه بودم.میدونم الان چی میکشی .قشنگ مرتب شیمس درمانیاشو انجام بدین.پیش دکتر حاذقی برین.تغذیه مقوی و مفید.و روحیه بالا 

نشینی پیشش گریه زاری کنیا

باشه، توخوبی😏

من وقتی شوهرم مریض بود پیج محمدرضا براز رو براش پیدا کرده بودم که طرف 15-10سال بود درمان شده بود 

باشوهرم با کمال مهربانی و حوصله صحبت میکرد و بهش امید میداد .چون مریضی هردوتاشونم ای ال ال بود.خیلی اقای خوبی یود 

خواسی توام انجام بده

باشه، توخوبی😏