من بارداری اولم قلب جنینم تشکیل نشد مجبور شدم سقطش کنم و لازم بود این خبر بد رو به کسایی ک میدونستن بدم، تنها بدیش همینه که بهتره و بخاطر همین میگن تا قبل سه ماهگی چون احتمال سقط دور از جون شما البته تو این سه ماه بالا هست به کسی چیزی نگین که من دلم طاقت نیاورد و دومی که الان تقریبا ۱۰ ماهم هست رو چندین نفر از نزدیکانم فقط میدونن
حالا من یجور دیگ ب این حرف شما معتقدم طبق گفته حصرت علی ک میگن برا چیزی ک بدست آوردی زیاد خوشحال نباش برا چیزیم ک از دست دادی زیاد غمگین(مضمون حرفشون اینه) منم میگم حاملگی رو زیاد با خوشحالی و اینجور حرفا جار نزنی بهتره
زنداداش خودم باردار ک بود همجا نشست و گفت و پسرم دوس داشت و ازقضا پسر بود ماه ۴ سقط شد بچش😪 من میگم یچیزی تومایه های چشم زدن بود
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭